YouTube показуватиме кількість людей, які дивляться відео одночасно з вами

Поділитися

Найближчими тижнями на YouTube з’явиться нова функція, завдяки якій кожен зможе бачити поточну популярність відео. Про це повідомляє джерело з посиланням на Tech Today. “Зараз сервіс працює над лічильником, який показуватиме, скільки людей дивляться ролик одночасно з вами”- йдеться у повідомленні.
Відомо, що нова функція поки що знаходиться в тестовому режимі та доступна обмеженій кількості користувачів Android. Ті, хто потрапив у програму тестування, бачать під заголовком відео лічильник поточних переглядів. Це виглядає приблизно так само, як звичний лічильник переглядів для прямого ефіру, але працює для вже завантажених файлів.
Розробники кажуть, що нова можливість також буде корисною творцям контенту. Вони краще орієнтуватимуться в популярності своїх матеріалів і бачитимуть, коли відео почне розповсюджуватися в інтернеті.Нещодавно в мобільному додатку YouTube для iOS та Android також з’явився вбудований месенджер, який дозволяє легко обмінюватися відеороликами з друзями. Користувачі можуть відповідати на запропоновані відео, а також додавати відео від себе, натиснувши на значок плівки. Функція кнопки «Поділитися» в YouTube дозволяє вибрати одержувачів у списку контактів. Також можна отримати пряме посилання на відео і додати нових друзів до обговорення.
На сьогодні аудиторія YouTube складає більше мільярда людей. Це майже третина всіх користувачів інтернету. Мільярди переглядів і сотні мільйонів годин відтворення – щоденна статистика сайту. Серед жителів США у віці від 18 до 49 років мобільний додаток і сайт популярніші, ніж будь-яка американська мережа кабельного телебачення.

Сьогодні, 19 серпня, християни відзначають свято Преображення Господнього

Кількість українських користувачів в Instagram зросла до 6 млн, а Facebook припинив ріст