Завдяки кнопкодавству голова фракції партії УКРОП Андрій Цибульський потрапив до складу наглядової ради “Агенції регіонального розвитку”

Поділитися


Завдяки кнопкодавству трооє представників від Тернопільської обласної ради увійдуть до складу Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області». Журналіст інтернет-газети “Про все”  зафіксував на відео, як голова фракції політичної партії «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський проголосував за відповідне рішення під час останнього сесійного засідання в Тернопільській облраді. Пан Андрій проголосував сам за себе, що є вже конфліктом інтересів і порушує чинне законодавство,  а потім не стримався і натиснув кнопку “за” колегу по фракції, яка відійшла в туалет. Саме так укропівець відверто пояснив чому здійснив таку маніпуляцію журналісту.
Найсмішніше в цій ситуації те, що метою створення Агенції регіонального розвитку є формування позитивного іміджу, підвищення інвестиційної привабливості Тернопільщини та власне залучення іноземних інвестицій. Також залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги та фінансових організацій, створенням умов для розвитку бізнесу, підготовка бізнес-планів як для області в цілому, так і для регіонів.

І ось так до неї потрапляють депутати…

Поліція розшукує Миколу Смолея з Чистилова, який купався на тернопільському озері

0

У зелених зонах Тернополя міська рада виділяє землю колишнім міліціонерам