17 вересня у Тернополі відсвяткують День батька

Поділитися

Щороку, у вересні, ми разом зі всім світом святкуємо День батька. Традиційно організовували для тернополян і гостей міста частування випічкою, дарували листівки, проводили зустрічі і тренінги. І завжди дякували Богу, що вони, Тати, є. Ті чоловіки, до яких ми горнулись в дитинстві, і ті чоловіки, з якими ми народжуємо дітей, з якими мріємо і реалізовуємо мрії. Хочеться, щоб особливо в цей осінній день кожен батько почув слова вдячності, щоб неодмінно відчув себе любленим і потрібним, щоб утвердився в тому, що він робить і у що вірить. Бо він знає і йому довіряють.
Саме для цього традиційно запрошуємо долучитись до заходів, присвячених Всесвітньому Дню Батька та на честь 5 річниці заснування Колиски Життя.
А саме:
?14 вересня, 11:00-12:30 – творча зустріч «Тримай мою долоньку міцно», для сімей в очікуванні дитини у проекті Школа щасливого материнства святої Анни. Проводить Людмила Богуцька, сімейний психолог. Дитяча поліклініка, вул. Федьковича 14, кабінет 63.
?17 вересня, 14:00-16:00 – сімейна зустріч на Театральному майдані. За участі Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. На Вас чекають творчі майстер – класи для дітей та спортивні активності для всієї сім’ї.
?17 вересня, 18:00 – фотовиставка «Солодкі сни немовлят» тернополянки Ірини Федорович, приурочена Всесвітньому Дню Батька. Бункермуз.
?17 вересня, 18:30-19:30 – запрошуємо на лекцію «Велике щастя батьківства» від психотерапевта Марії Хомів. Бункермуз.
За підтримки ТОГО Центр щасливого батьківства та материнства, Архикатедрального собору УГКЦ, ГО Асоціація фахівців розвитку сім’ї та дитини, Студія розвитку дитини Montessori Melissa, Творчої студії Синя пташка, жіночих консультацій міста.
❗❗❗Якщо бажаєте долучитись – телефонуйте 097 923 0204
Радо зустрінемо всі пропозиції та ідеї, подумаємо і знайдемо, як їх реалізувати.

Компанія ELEKS відкриває новий офіс у Тернополі

До регіонала Гадза у Трибухівці приїдуть нардепи