Голова Козівської райдержадміністрації Василь Вітровий показав фасад “своєї життєдіяльності на планеті Земля”

Поділитися

Голова Козівської райдержадміністрації Василь Вітровий оприлюднив фото у соцмережі, які підписав дуже пафосно: “результат моєї життєдіяльності на планеті Земля”. На одному з фото зафіксовані з “тилу” дружина і донька керівника Козівського району.

Керівник Козівщини також сфотографував й фасадну частину жінки та доньки і підписав:”Найбільший знайдений скарб мого життя та найкращий результат моєї життєдіяльності на планеті Земля – мої найкращі та найкрасивіші дівчата !!!”

Звичайно, фігури дружини і особливо доньки гарні, але чи пасує держчиновнику рекламувати п’яту точку жінки і доньки?

Критичний читач може сказати: хто на що дивиться! Мовляв, чоловік похвалився кроєм вишиваних плать )) Принаймні, у коментарях під фото похвалили родину за вишиванки.

А можливо, це донька попросила так сфотографувати до своєї інстаграми, а знимка “випадково” втрафила на сторінку керівника району… Адже нині серед молоді писком моди вважається сфотографувати свою задницю куди б вона не приїхала, як от, наприклад, на море.

Виникає питання: чи чуло керівництво Козівської адміністрації про інтелектуальні успіхи? Професійні? Спортивні? Мистецькі?

Чи тепер увесь Козівський район, особливо підлабузники керівництва, повиставляють задниці і фігури дружин, коханок і т.п., якими гордяться? Чи тим місцем, що потрібно, пишаються держслужбовці на Козівщині?

Також голова Козівської райдержадміністрації тішив користувачів Фейсбуку своїми фото з собакою та особливо на спортивному тренажері.

На Тернопільщині організовують безкоштовну мандрівку печерами

Мессі зробив татуювання в інтимному місці