Колишній регіонал смішить тернополян

Поділитися

Колишній регіонал, а нині керівник Аграрної партії на Тернопільщині, в якій знайшли прихисток недобитки Януковича-Азарова та Медведчука, розпочав активну інформаційну кампанію. Для цього свинячий барон з Настасова заснував газету “Сільський господар” для наївних селян, за рік до того – сайт “Терен”. Проте, діяльність агромагната викликає лише сміх. У соцмережі чувак то нібито дегустує “хімічну ковбасу” не беручи її до рота, то вже її торкається варгами, але на на фоні онуч на батареях, то фотографується з родиною, закривши левову частку знимки своїм фейсом, то надокучає студентам Бережан 1 вересня, то у вихідний день не дасть спокійно відпочити своїм підлеглим, організовуючи якість рейди для “інформаційної галочки”.

Зрозуміло одне, Іван Чайківський хоче стати народним депутатом і тому стартував задовго до виборів. Перед Пасхою, в страсний тиждень, агробарон навіть закликав архиєпископа УГКЦ Семенюка освячувати ковбаси. Знимки тоді повитирали, бо люди жартували над недолугим піаром, але в пам’яті краян відклалося неймовірне прагнення Чайківського посісти місце глухо-німого “футболіста” Юрика у Верховній Раді.

Коли ця пародія імітація діяльності закінчиться в Україні? Певно тоді, коли українці помудрушіють і не будуть вестися на такі примітивні маніпуляції…

Випадкова попутниця вкрала у зборівчанина 40 тисяч гривень

У Тернополі за “матінкою Анною” діяли шахраї