Порушення правил обгону стало причиною ДТП

Поділитися

Закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом стегна та передпліччя, травми грудної клітки та рвана рана вуха – з такими ушкодженнями в реанімаційне відділення потрапив житель села Олеша Монастириського району, 1993 року народження. Травми чоловік отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
Інформація про аварію з потерпілими надійшла на лінію “102” 21 вересня близько 18:44. При виїзді на місце автопригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що ДТП трапилося на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік міста Монастириськ.
За словами слідчих, двадцятишестирічний водій автомобіля ВАЗ-2110 порушив правила обгону. Він, об’їжджаючи рейсовий автобус, не переконався у безпечності руху і спровокував зіткнення із зустрічним авто. Кермувальник Skoda Octavia помітив легківку й намагався уникнути зіткнення, скерувавши транспорт на узбіччя. Проте водій ВАЗу також вивернув кермо і як результат – врізався в іномарку. Уже при огляді лікарів стало відомо, що і водій, і пасажир “Лади” перебували у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці інкримінують кермувальнику “десятки” статтю 130 КУпАП – керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а також статтю 286 частину 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації ГУНП Тернопільської області

Квитки на матч Україна-Хорватія можна купити від 70 до 900 гривень

У Тернополі відбудуться громадські слухання, які вперше ініціювала громада файного міста