Про ремонт дороги на дамбі тернопільського ставу

Поділитися


Про ремонт дороги на дамбі тернопільського ставу за 30 мільйонів гривень написано вже немало. Значна частина матеріалів – прихована реклама. Значно менше роздумів тернополян, фахівців щодо цього ремонту. Критичних публікацій – обмаль. Саме тому такий резонанс викликала замітка “У Тернополі ремонтують дорогу на дамбі сміттям, порохом і землею”

Публікація вийшла резонансною, бо в ній сказано те, про що говорять тернополяни. Адже вже два місяці наші краяни мордуються, простоюючи в гігантських пробках з центру на “Дружбу”. Але в Тернополі нічого не чули про нічну роботу служб і фірм, які займаються ремонтом, прибиранням і т.п. Ні керівництво міста, ні власники фірм не бажають платити дорожче за “нічною тарифною сіткою”. Поганеньку організацію ремонту бачать тернополяни, які вранці ледь “повзуть” на роботу в маршрутках та автомобілях, а робітники-дорожники ляси точать, в обід – просиджують під ялинками, а ввечері техніка простоює вже без людей. Робота надзвичайно повільно рухається. На інформаційному стенді йдеться, що закінчити роботи мають 31 жовтня цього року. але ж яка буде якість робіт в холодну і дощову осінь?

Блеяння Надала про успіхи в громадському транспорті на фоні цього паралічу виглядає політичним самогубством.

А якщо згадати про загадкове зникнення базальтової бруківки, яку влада поспішно назвала нікому не потрібною… Як її зберігають, як ведеться облік – невідомо. Це ж власність громади міста! Краяни жартують, що за Кучеренка і Левківа влада робила фест гешефт на базальтовій бруківці, а Надал вже так “розжирів”, що навіть “побрєзгував” заробити…

Попередні “ремонти” доріг з брукікою виявили останню в Гаях Гречанівських на подвір’ях міліціонерів, прокурорів і чиновників. Правда, багаторічна їзда по бруківці транспорту, капання на неї нафтопродуктів і т.п. зробили її не надто приємною у побуті.

ЗАГУБИЛАСЯ? ))

Неприємно здивувало, що ремонтуючи дорогу за гроші платників податків, майстри ТОВ «Техно-Буд-Центр» відмовлялись розповісти на відеокамеру. Лише потай. Без свідків. Або взагалі – “з дозволу прораба”… Для прикладу, якщо люди наймають майстрів для будь-якого ремонту, вони й хочуть контролювати хід та якість ремонту. Яка різниця: чи це ремонтують на подвір’ї чи за наші сплачені податки у громадському місці?!

А ЗНИЩЕНА ПІШОХІДНА ДОРІЖКА ТАК ПРОСТОЇТЬ АЖ ДО НАСТУПНОГО РОКУ

 

Генерал армии России, который возглавлял захват Крыма, сломал позвоночник в результате ДТП

У Чорткові автомийник поцупив з чужого автомобіля 200 доларів