Провінційність мислення продемонстрував ректор тернопільського економічного університету Крисоватий

Поділитися

Після дорожньо-транспортної пригоди, ректор тернопільського економічного університету Андрій Крисоватий розпочав відбілювати свій імідж. Мовляв, люди призабудуть а дехто й не повірить, що такий активний “вчений” міг порушити закон.

Проте, з піар-акціями інколи доходить до маразму. Класна була ідея в університеті провести змагання з веслування на драгонботах серед команд факультетів ТНЕУ. Можливо, з часом, змагатимуться університети і навчальні заклади міста.

В цивілізованих країнах, як от в Англії, ця університетська традиція на стільки популярна, що дозволяє країні бути одним із світових лідерів з греблі.

У Тернополі поки вся енергія йде у “свисток”, який ще й назвали “Університетська морська миля”. За вуха притягнули морську милю як одиницю вимірювання відстані, вживану в мореплаванні і авіації – 1852 метри. Ключове слово – МОРЕПЛАВАННІ. Про авіацію на Тернопільщині ліпше взагалі не згадувати.

“Видовищність, молодість, спорт, позитив, щира підтримка уболівальників зібрали студентів, викладачів на пляжі «Циганка». Спортивні традиції нашого вишу є цікавими і різноманітними. Пишаюся нашими юнаками і дівчатами! Ви – найкращі!”,- написав Крисоватий у Фейсбуці.

Коли вже наші *** допетрають робити все не для піару, а з користю перш за все для студентів, не сприймати їх як засіб збагачення навчального закладу. А вже змагання факультетів університету, вузів міста принесе славу для всієї країни. тільки це все треба плекати, розвивати і підтримувати секції, продумувати графік змагань у теплу пору…

У нас же поки чим більша “провінція” в мізках, тим більш “масштабні” за пафосом акції, рекорди і т.п.

В університеті сумно жартують, що наступного року Крисоватий проведе “океанічні” змагання

Чого нас навчає Різдво Богородиці?

Генерал армии России, который возглавлял захват Крыма, сломал позвоночник в результате ДТП