У Підволочиську постамент пам’ятника Кобзареві в ганебному стані

Поділитися

Мешканець Підволочиська Іван Недошитко звернувся публічно до керівника місцевої об’єднаної територіальної громади Віталія Дацка з приводу неналежного стану пам’ятника Тарасу Шевченку в Підволочиську: “смт Підволочиськ, місцевий пам’ятник нашому Кобзарю… я звертаюсь як громалянинин своєї держави Україна, до чиновників різних рангів які причетні об’єктивно і суб’єктивно до цього вкрай ганебного ставлення до цією проблеми… не вже ви всі чиновники , коли покладаєте квіти , не соромитесь споглядати на цю байдужість, вам не соромно , що ви своєю байдужістюі бездіяльністю принижуєте тих свідомих українців..

Віталію Генадійовичу Дацко , ви голова об’єднані Підволочиськоі громади… чому так довго ви спокійно спостерігаєте за цим похабством? Де ваша державницька позиція? Сумно! Я би давно подав на конкретних чинуш до суду , які за це похабство несуть пряму відповідальність, але, як за звичай , почнеться бюрократична волокіта! І суди в нас ще неготові виносити справедливі адмін покарання, бо ще багато законів залишаються совдепівськими!”,- справедливо пише чоловік.

також Іван Недошитко привертає увагу керівника громади до занедбаної території біля підволочиського Укртелекому, розповідає про конфуз комунальників, які на День прапора не змогли підняти наше знамено, бо “заклинила” система.

Чоловік не займається суцільним критиканством. Наприклад, керівництво місцевої пошти хвалить за завжди прибрану територію, охайно відремонтоване відділення пошти.


Тернопільські чиновники поїхали до Польщі без коханок?

Чому сохнуть дерева біля бару “Румба”?