Нетверезий водій втікав від патрульних і вчинив ДТП

Поділитися

Від початку року патрульні поліцейські зафіксували 98 ДТП, які скоїли водії у стані алкогольного сп’яніння. На вихідних нетверезий водій Kia Rio спробував втекти від патрульних.

Подія мала місце 21 жовтня, близько 7-ї години ранку. Інспектори патрульної поліції помітили на проспекті Степана Бандери позашляховик, який їхав з вимкненими фарами ближнього світла. Водій не відреагував ні на звукові, ні на світлові, ні го лосові сигнали з вимогами про зупинку.

Він почав втікати і набирати швидкість, відтак патрульні почали переслідування. По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. Під час переслідування водій неодноразово порушував правила дорожнього руху. Врешті водій Kia Rio заїхав у будівлю.

При спілкуванні зі злісним правопорушником патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування – 1,76 проміле алкоголю в крові.

На водія охоронці порядку склали протоколи за ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст.124 (ДТП) та ч.1ст.130 (Керування напідпитку) КУпАП. Також винесено постанову за ч.2 ст.122(Порушення ПДР) КУпАП.

250 тисяч гривень – збитків приблизно на таку суму від початку року нанесло злочинне угрупування, яке діяло на території Тернопільської області

Вона була настільки п’яна, що не могла говорити