Збірна України програла хорватам 0-2

Поділитися

Збірна України з футболу програла збірній Хорватії в останньому матчі нашої групи на чемпіонат світу в Мельдонії. Програш наших гравців не був на стільки ганебним, як на останньому чемпіонаті Європи, коли українці навіть не забили у трьох матчах жодного голу. У цьому відбірному циклі українці продемонстрували декілька цікавих матчів. Також нам допомогли фіни у перед останньому турі, які зіграли у нічию з хорватами. Фіни забили на останній хвилині. Відіграватись хорватам не було часу. Тому і їм, і нашій збірній необхідна була перемога. Адже лідери групи – ісландці фактично гарантували собі переш місце в групі, розгромивши в Стамбулі турків 0-3.

У першому таймі українці виглядали не гірше хорватів. Так, перших 5 хвилин були явно за гостями. Проте наступні пів години глядачі “Олімпійського” натхненно вболівали за неймовірною грою нашої збірної. Шкода, що нашим не вдалось розмочити рахунок. Міг це зробити і нещасний Ракицький, ніяк не вивчить слів гімну України, і Коноплянка, і Ярмоленко.

Другий тайм шокував усіх. Наші відразу якось підсіли. Перебудова гри хорватів відчутно вплинула на якість гри наших футболістів. На 61 та 69 хвилині Крамаріч оформив дубль. А далі було справою техніки довести матч до перемоги.

На 89 хвилині єдину атаку в другому таймі, яка могла бути гольовою, провів Бєсєдін. Але жоден гравець нашої збірної не відгукнувся…

І знову хорвати нам перейшли дорогу…

З іншого боку, ну як брати участь у чемпіонаті світу в країні-агресорі?

Політична проблема у спортивній площині вирішилась сама собою…

Збірна Словаччини – пролітає також повз чемпіонат світу, як і українці, хоч і зайняла друге місце в своїй гру. Але серед усіх збірних, які посіли 2 місце у своїх групах, вона має найменшу кількість очок.

Через тиск громадськості на Театральному майдані не наливали алкоголь

Компанія Google представила навушники з синхронним перекладом 40 мов