Через тиск громадськості на Театральному майдані не наливали алкоголь

Поділитися

Від початку жовтня тернополяни були шоковані алкотрешом, що накрив файне місто. Вперше за роки Незалежності бидлуваті шинкарі окупували територію біля символу файного міста – катедрального собору Непорочного зачаття Діви Марії. 

8 жовтня у Тернополі чомусь вирішили вшановувати 75-річницю утворення УПА, хоч сама організація створена на Покрову – 14 жовтня. Проте, місцеві козаки таким чином примазались до символічної дати із своєю 4 річницею утворення. Найбільше роздратувало людей, що на козацьке свято вирішили встановити кулінарний рекорд – зготувати яйця 800 биків.

Як вписуються яйцебичачі рекорди до ювілею УПА? Конкретної відповіді ніхто так і не отримав, якщо не враховувати примітивні жарти нижче пояса, вибачайте за грубість, старих пердунів.

Проте краяни задоволені, що своєю негативною реакцією на бидлуваті жарти і примітивізм змусили організаторів ідіотських рекордів відмовитись від споювання тернополян в громадському місці. Ініціатор яйцебичачого рекорду Ігор Парій зі сцени заявив, що на майдані гості не знайдуть ні самогонки, ні алкоголю. Насправді, це нормально. Так і має бути. І таким хвалитись – алогічно. Це те саме, якби пекар хвалився смачним хлібом чи музикант – гарною граю. Так повинно бути. Це норма!

І ще. Після встановленого рекорду варто нормально поприбирати на майдані…

Такого шоу по телевізору ще не показували

Збірна України програла хорватам 0-2