Білки – страшна зброя

Поділитися

Поліція Детройта заарештувала 45-річну Дженіс Смітт, яка використовувала дресированих білок як зброю, щоб нашкодити своєму колишньому хлопцю. Жінку затримали, коли вона «вербувала» в парку нових білок.

Про це інформує Українська асоціація власників зброї

Як повідомила поліція, 51-річний Джеймс Робінсон скаржився на те, що протягом місяця на нього кільканадцять разів нападали білки. Ці напади завдали йому багатьох серйозних травм, зокрема він втратив два пальця і одне яєчко.

Після одного з таких нападів він побачив колишню подругу, яка заохочувала ласощами білку.«Вона ховалася за кущами, але я зміг без перешкод спостерігати за нею і все почути. Вона наказувала білкам напасти на мене», – розповів потерпілий.

У помешканні Дженіс Смітт поліцейські знайшли дюжину кліток, в яких було 27 білок. Вони також знайшли два навчальних манекена, до яких були примотані скотчем фотографії Робінсона. Як з’ясувалося, Дженіс раніше працювала дресирувальницею в цирку.
Шеф поліції Детройта Джеймс Крейг розповів, що жінка в усьому зізналася. Тепер їй поставили низку звинувачень у використанні живих істот для нанесення шкоди людині. Зі свого боку адвокати Дженіс Сміт наполягають на проходженні психологічної експертизи, вони стверджують, що жінка не може постати перед судом.

Якщо її визнають осудною, то їй загрожує до 65 років позбавлення волі. Шеф поліції зауважив, що це найдивніший злочин в його кар’єрі.

У Монастириському районі знищують історичний ліс

Як зареєструвати своє місце проживання у дачному будинку?