У трьох ДТП на Тернопільщині травмувалося дев’ятеро людей

Поділитися

З 24 по 26 листопада на дорогах Тернопільської області трапилося три автопригоди з травмованими. З відкритим переломом лівого стегна та кісток лівої гомілки у реанімаційне відділення Бучацької райлікарні госпіталізували двадцятирічного жителя села Зубрець.

Хлопець, керуючи скутером Viper, не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем марки Daewoo Lanos. Автівка рухалася смугою зустрічного руху. За попередньою інформацією, кермувальник двоколісного транспорту зачепив бік автомобіля. В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Теребовлянщині. На автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, між смт. Дружба та селом Варваринці, не розминулися два автомобіля – ВАЗ-21099 та MAZDA 6. Жигуль порушив правила обгону та виїхав на смугу зустрічного руху.

В результаті удару до лікарні потрапили кермувальник та пасажир ВАЗу, а також пасажир з іншого авто.

П’ятеро людей потрапили до лікарні на Збаражчині. Усі вони травми отримали в результаті дорожньо-транспортної пригоди. 26 листопада на автодорозі Тернопіль-Ланівці, поблизу села Синява Збаразького району, зіткнулися ВАЗ-21099 та “Славута”.

За попередньою інформацією, водій ВАЗу не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Такий маневр став причиною аварії, оскільки автівка врізалася в Славуту.

До лікарні з тілесними ушкодженнями потрапили водій та четверо пасажирів з Славути.

По усіх автопригодах триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Як правильно виманити дитину з-за комп’ютера

У Тернополі розбушувався шахрай