Вбив безпомічну сестру, що заважала дивитись телевізор, а за 2 місяці до того – тритижневе немовля

Поділитися

На Тернопільщині вбивцю сестри-інваліда та малолітньої дитини засуджено до 14 років позбавлення волі

Прокуратурою Тернопільської області підтримано державне обвинувачення у суді стосовно жителя м. Теребовлі, обвинуваченого у вбивстві неповносправної сестри за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) та малолітньої донечки за ч.1 ст. 119 КК України (вбивство з необережності)
Державним обвинувачем доведено у суді, що у вересні 2015 року, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, житель м. Теребовлі у власному будинку умисно наніс смертельні удари своїй сестрі, інваліду 1 групи дитинства, у голову та залишив її до ранку в безпомічному стані, закривши рот подушкою. Приводом для розправи був начебто крик сестри, що заважав йому дивитись телепередачу.
Крім того, у липні 2015 року чоловік , заснувши п‘яним, придушив вагою власного тіла тритижневе немовля. Обидві жертви злочину померли внаслідок черепно-мозкових травм та механічної асфікції.
Суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст.119 КК України, ч.1 ст. 115 КК України і призначив йому покарання у виді 14 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Відчуй себе переселенцем: в Тернополі презентують гру “Переселенська блуканина”

Будьте обережні – магнітні бурі