А ви знаєте де знаходиться Пасаж Адлера 13 в Тернополі?

Поділитися

Якщо ви бажаєте смачно поїсти в приємній і затишній атмосфері, тоді вам просто необхідно заглянути в знаменитий бар Пасаж Адлера в Тернополі.
Головна «родзинка» такого закладу – це демократичні ціни, величезний вибір смачних кулінарних шедеврів, а також професійне обслуговування кожного гостя. Таким чином, відвідувачі отримують можливість не тільки смачно поїсти, а й також відпочити в приємній дружній компанії після важкого робочого дня.
Сім’я ресторанів Файного міста враховує побажання і переваги власних гостей, гарантуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Особливість закладу Пасаж Адлера 13 в Тернополі

Найменування цього легендарного закладу пов’язано з назвою вулиці, на якій знаходитися бар. Зараз вулиця називається Олени Кульчицької, а раніше вона називалася Пасаж Адлера. Місцеві жителі не зраджують своїм традиціям і досі називають вулицю Кульчицької старовинною назвою. Це чудовий район, де ще збереглися архітектурні споруди 19 століття.
Якраз в такому історичному місці і розташований перший бар в місті Тернопіль, де відвідувачі відзначають неймовірну атмосферу. Головні переваги такого закладу важко перерахувати, проте можна вказати одні із самих основних і важливих достоїнств:
1. Величезний асортимент алкогольних напоїв для справжніх гурманів. Бармени приготують кожному гостю класичні варіанти коктейлів, а також приємно здивують авторськими новинками.
2. Пасаж Адлера 13 – це шалено смачна кухня, меню якої складається з найпопулярніших страв з м’яса, оригінальних закусок і спеціальних салатів, які дивують своєю різноманітністю вдало підібраних інгредієнтів.
3. Доступна цінова політика дозволяє кожному гостю спробувати коктейлі та гідно оцінити професійну кухню кращих кухарів.

Пасаж в Тернополі – душевне місце для жителів і гостей міста

Наша мережа ресторанів пропонує кожному жителю і туристу міста Тернопіль обов’язково відвідати легендарний бар, який розташований в старовинному районі. На офіційному сайті fainemisto.com представлено більше докладної інформації про заклад та особливості його кухні для всіх бажаючих.
Затишна атмосфера, смачні страви і оригінальні алкогольні коктейлі зроблять ваш вечір ще більш приємним та незабутнім. Правильна компанія і вдало підібране місце – запорука гарного настрою і неймовірно проведеного часу!

За останні 12 місяців українці завантажили додаток Telegram майже 2 мільйони разів

Фільм “Будинок “Слово” варто переглянути інтелігенції України