YouTube посилить контроль над публікацією відео з дітьми

Поділитися

YouTube змінює правила публікації відеозаписів, на яких присутні діти. В блозі сервісу з’явився список з п’яти нововведень.

У блозі YouTube йдеться, що в останні місяці з’явилась тенденція завантажувати відео за участю дітей, які призначені для перегляду дорослими або ж «абсолютно неприйнятні». Через це YouTube вирішив переглянути свої правила щодо відео з неповнолітніми.

Сервіс почне позбавляти реклами, а отже і доходу, ролики, в яких показані жорстоке поводження або знущання над дітьми або членами сім’ї. YouTube відзначає, що це стосуватиметься не тільки справжніх відео, але і постановочних, «зроблених в комедійних або сатиричних цілях».
Також YouTube заявив, що почне відключати можливість коментувати відео за участю неповнолітніх, якщо у нього будуть з’являтися «неприйнятні» коментарі.

Протягом декількох тижнів YouTube розішле рекомендації авторам роликів «для всієї родини» і найме більшу кількість фахівців для аналізу і виявлення роликів з дітьми.

20 листопада модератори YouTube заблокували канал Toy Freaks, у якого було 8,5 мільйонів підписників. На каналі батько публікував відео зі своїми дочками, які часто були показані в момент переляку, стресу або болю, повідомляє the-village.com.ua

В країні зникають малі річки

Патрульні склали 2 протоколи на водія, який скоїв ДТП та перекинув авто