Звернення до громади Монастириського району

Поділитися

Я звертаюся до громади Монастириського району та до учасників бойових дій та АТО!!!
Вчора на сесії Тернопільської обласної ради .,голова Монастириської РР- Данилюк.В.(партія Батьківщина).,подав проект 883.,якого не має навіть на сайті…
Ця гнида.,прикриваючись брехливими,неправдивими даними.у шахрайський спосіб хотіла обманути депутатів обласної Ради та нашу громаду і використати ці факти для продовження ліцензії для комунального лісового господарства., директор якого є Смолишин .В.,якого знають як людину яка займається знищенням лісу у нашому р-н.
Прикриваючись нібито потребами землі для учасників АТО та учасників Бойових Дій.,ці дві.,***.,не знаю як їх назвати.,просили збільшити маштаби вирубки лісу.у нашому Монастириському р-н,тому що це. для самих потреб наших учасників. АТО та БД.,така була озвучення їхня версія..!!!
Дякуючи депутатам від Самопомочі -(Віталій Фидрин…).,які пояснили всім депутатам. в залі., що насправді відбувається.,і що це все є брехня.,,депутати не проголосували за це рішення і слава Богу..!
В.Смолишин.,ти надів форму солдата і прикриваючись цією формою ти гнида.,яка не однарозово їздила на фронт .,прикриваючись волонтерством та благодійністю..,прикривала свої злочинні дії тут….Ми недавно поховали воїна.,у такій самій формі .,яку ти з себе не знімаєш ..,ти використовуєш її у такий підлий спосіб ., заради свого збагачення .,разом з таким самим- данилюком..
Прийде час і ви пройдете через коридор народної ганьби і до вас не буде жодного людського жалю..
П.О.Богомол.,беріться вже до справ.,не замовчуйте їх…у Вас є дуже
вже багато на це підстав..!!!

Ira Vanat

Правоохоронці краю впіймали любителя незаконного збагачення

У Монастириському районі знищують історичний ліс