Поліцейські вийшли на слід велосипедних крадіїв

Поділитися

Кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 КК слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо двох жителів обласного центру. Зловмисників підозрюють у причетності до крадіжок велосипедів.

Як встановили правоохоронці, 34-річний тернополянин поцупив з під’їзду однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Дружби одразу два велосипеди, а 41-річний житель обласного центру причетний до крадіжки велосипеда з-під магазину по вулиці Київській.

До поліцейських із заявою звернувся тернополянин і повідомив про те, що зі сходової клітки між першим та другим поверхами він залишив два своїх велосипеди. Ще ввечері транспорт був на місці, а вранці двоколісники корова мов язиком злизала. Поліцейським вдалося встановити особу зловмисника. 34-річний крадій у вчиненому зізнався, але повернути чуже майно не зміг, адже, як зізнався, перепродав його.

Збув на ринку чужий велосипед і 41-річний підозрюваний. Зловмисник поцупив ровер з-під магазину. Господар буквально на декілька хвилин зайшов у торговий заклад, а коли повернувся, транспортного засобу вже не було.

Триває досудове розслідування. Поліцейські також перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших протиправних діянь, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Як почати бізнес в Україні простій людині?

В результаті потрійного зіткнення загинув чоловік