Як у Тернополі шантажують підприємців та палять їхні торгові місця

Поділитися


Епопея з тернопільським ринком “Аляска-Тер” набирає щодня все більшого розмаху. Підприємці всієї України з спостерігають як поведеться так звана націоналістична свободівська влада з простими людьми: захистить підприємців чи викине на вулицю.

Тернополяни вже давно не мають ілюзій щодо посіпак тягнибакса. Наразі підприємців водять за носа. То міський голова Сергій Надал розповідає, що нічого не може зробити. Водночас наближена до нього охоронна фірма “Максима” блокує роботу ринку.

Неофіційно підприємці розповіли, що одному із найактивніших протестувальників – пану Степану,  точніше його сину, раптово згоріли два кіоски. Тому під час нашого стріму підприємці неохоче спілкувалися. Люди підозрюють, що до підпалу має стосунок керівництво ринку. Але прямих доказів цьому не має…

На засіданні постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму було запропоновано керівництву ринку дозволити підприємцям торгувати до 20 січня.

Наступного дня керівництво ринку в особі Юрія Ворка почало шантажувати підприємців – ринок розблокується, якщо вони підпишуть документ, що працюєте тут незаконно. А вже 20 січня навіть світло відключать на ринку. Мовляв, забирайтеся на всі 4 сторони. Хоч насправді правда за підприємцями, а не адміністрацією ринку, яка хоче протизаконно збудувати на землі ринку будинок під виглядом реконструкції руїн бару.

Як оформляється закордонний паспорт для дітей?

У винуватця ДТП рівень алкоголю в крові майже у 8 разів перевищував допустиму норму