Чому українцям вкрай потрібен позитивний гімн?

Поділитися

Позитивний Гімн Українців

Вже панує України, Слава, Гідність, Воля,

Вже нам з вами, українці, усміхнулась доля,

Гинуть наші воріженьки, як роса на сонці,

Бо панують, українці, у своїй сторонці.

***

Приспів:

Душі наші завжди прагнуть Гідності й Свободу,

Бо ми з вами, українці, козацького роду.

Душі й тіло наші прагнуть, Гідності й Свободу,

Бо ми з вами, українці, козацького роду.

 

Встали, браття-українці, по світу цілому

Та, над нами панувати не дамо нікому;

Чорне море всміхається, дід Дніпро радіє,

Що на землях України Доля добрим сіє.

***

(приспів)

А завзяття й праця щира, радістю нас в’яже,

Про Свободу українців, піснь гучна розляже,

За Карпати пісня ллється, гомонить степами,

України Слава лине поміж народами.

(приспів)

Цей Гімн, а саме позитивний, сьогодні вкрай необхідний саме українцям. Для чого. Щоб ініціювати до надважливого кроку – позбавлення в собі суспільної депресії  та оправитися від зомбування на “світле колись” відомими, смертельними, та “прохально-очікувальними” словами теперішнього Гімну. За якими і йдуть депресивність та залежність. Саме Позитивний Гімн надихатиме українців на набуття свідомості, набуття гідності, набуття самостійності та волі для реалізації свого громадянського права. Він, Позитивний Гімн Українців, є оберегом проти Хворобомору України.

Мотивація для його виконання і поширення: Працюючи на протязі довгого часу на Майдані, в КМДА та в будинку профспілок, а займався тим, що своїми методами допомагав учасникам Майдану позбутися болю, наслідків побоїв, опіків та відморожень, наслухався співу Гімну України. І, вслухаючись, вже як лікар, зробив один важливий висновок. Що всі негаразди України, включаючи неможливість прогресивного поступу державності із Самостійністю, так само як і всі негаразди нашого життя «з такими вождями», і т.п., створюються саме депресивною мотивацією громадян України словами теперішнього Гімну України! До того ж, і це незаперечний факт, саме Гімн України, своїми словами-твердженнями, навіює українцям і, що надважливо, молодим українцям, бездіяльності очікування «від когось-чогось і щось». Зверніть Увагу на слова теперішнього Гімну і на навіювання ним на «смертність та смертельність України»! На очікування: «на якесь те, що колись прийде, колись усміхнеться доля, колись дадуть, хтось».

Після такого невтішного висновку зробив, вже як фахівець, маленький парафраз Гімну України. Замінив лише декілька слів! Причому не змінюючи ні структури Гімну, ні його музичного фундаменту. І ці незначні зміни (див. текст Позитивного Гімну Українців) змінили повністю і сенс, і мотивації Гімну України. А особливо змінилися психологічні мотивації: з прямо депресивних (від теперішнього Гімну України) на позитивні та самостійності від слів Позитивного Гімну Українців.

Надаючи Вам позитивну варіацію Гімну України, але не одразу Гімну Держави, а Гімну Українців, «щоб не лякалися ті, а це більшість українців, що «начальство» подумає», прошу зважити на наступне. Що саме тепер, а це саме в період ще не згаслої «євромайданності», саме в період масового самоусвідомлення громадян України себе українцями, саме в період самоусвідомлення українцями своєї гідності та своїх прав і своїх можливостей як громадян України, є важливим та необхідним утримати в українцях цей позитив! А вже завдяки позитиву, гідності та самостійності закласти фундамент на таку ж саму основу життєдіяльності. Але в першу чергу усвідомлення кожним українцем та українкою своєї громадянської ваги і важливості! Саме цю задачу, а це задачу надбання внутрішньої свободи та гідності, нам з вами, українці, потрібно надбати, що забирає в нас теперішній Гімн. І це все ми можемо надбати надихаючися словами Позитивного Гімну Українців. Просочуючись суттю Слова. Від слів того головного ідентифікаційного коду українця і українки при співі якого кладеться рука на саме серце! Так ми замаємо теперішнє. А не ефемерне «колись». Саме так стане денонсованою українська Фата Моргана «дадуть».

Таке моє звернення до українців. Про необхідність співати Позитивний Гімн Українців.  Та активно поширювати його до Ютуб, в суспільстві, в побуті, слова в Інтернеті, але, прошу, навіть не вказувати авторство парафразу, суть в іншому. І саме тоді, коли українці повсюдно заспівають Гімн Позитивної Мотивації Українців. Саме тоді, коли Позитивний Гімн Українців звучатиме довкола, а особливо у виконанні молоді (організувати для цього флешмобу, прошу, студентів), а вони організують толокою такий собі своєрідний молодіжний флешмоб проспівування Позитивного Гімну, флешмоб, що хвилями прокочуватиметься Україною. Саме тоді, той, офіційний Гімн, що ліквідовує у нас, українців, а особливо в згадуваної Депресивним Гімном України молоді, натхнення та прагнення на Самостійність, піде в історію. Адже в українців виникне впевненість у собі завдяки Гідності. Завдяки своїй Внутрішній Свободі. Саме тоді той Гімн України, що позбавляє Українців Волі, Внутрішньої Свободи, Гідності та радісної Життєдіяльності, Гімн, що позбавляє тієї гордості, що ми є українцями, Громадянами України, той Депресивний Гімн, що продукує в психіці Українців безпорадність, піде собі спокійно. Як тимчасовий фактор, що знищував Самостійність України, адже собою формував Залежність України та Українців.

Українці! Заспіваємо і співаємо Гімн України по-новому.

Для Чого? Досить нам очікувати коли «вмре і слава, і воля України». Досить зазирати комусь в руки щоби «дали», волю, свободу, право, коли можемо самим взяти і мати. Досить нашим Душам очікувати на ефемерне «Колись», коли саме Життя – і є Тепер.

 

Заміна депресивного Гімну України

на Позитивний Гімн Українців

Наприклад. Хтось зі знаних співаків наспівує Позитивний Гімн Українців на Ютуб. Згодом розповсюджується по ФБ (відповідно, тими верствами, хто найчастіше тусуються у ФБ та інших соцмережах). А це, і то одразу, тисячі і тисячі молодих людей! Які «ось так запросто» позбавляться підсвідомої депресивності в діях та в надіях слухаючи сучасний Гімн.

 

Довідка-мотивація для такої дії Є ще один значний  по важливості його фактор для популяризації саме Позитивного Гімну Українців. Україна стоїть перед статистичним фактом – це Хворобомором. Аналог Голодомору і Холокосту. Через Хворобомор Україна, і це статистичний факт, стала меншою за кількістю громадян від Польші! (з 52, 7 млн. залишилося 34 млн. це з тими хто на заробітках та на навчанні за кордоном). Тим Україна втратила один з важливих показників своєї «ваги» у Європі. Нас, українців, винищено, акцентую увагу на цьому статистичному показнику, лише за останні 20 років 10 млн. в прогресії. І не дивно. Адже у нас у 15 раз (у 15 раз – перечитайте ще раз, щоб усвідомити) вище захворюваність хронічними хворобами ніж у Європі. Прогресія втрат громадян від Хворобомору продуктивного населення, зростає несамовито (в тому році гинуло в день від Хворобомору біля 800, в цьому, як озвучено МОЗ, більше 1200… при «стандартній в ці ж роки смертності по старості)..

Але найважливішим в цій страшній статистиці є те, що вимирає тобто лише молодь. З чотирьох наших дітей та молодих людей троє не доживе навіть до 60 років.  Навіть до 60!… «Феномен в цивілізованому світі», так висловилися у своєму висновку фахівці ЦРУ США що моніторять демографію країн світу. Через це нам потрібно елементарно спішити. Спішити, що може здивувати, саме з Позитивним Гімном Українців.

Довідка.

Для Чого саме з ним. Та тому, що провідну роль в загибелі тих млн.. молодих українців, зіграв Гімн України. А саме своєю депресивністю (слів). Ми ж нікуди не подінемося від такого статистичного висновку, що Хворобомор зачав прогресувати саме з часу набуття Незалежності. І якщо усвідомити статистику Хворобомору, саме в ці роки після радянщини і зачав звучати повсюдно, саме він, в словах своїх депресивний Гімн України, насичуючи серця молодих українців поняттями «ще не вмерла» (тобто попри невмирущості України факт вмирущості України). Також навіювання на очікування молоддю «все ніби й буде… але… колись». Та особливо нуртує Хворобомор в останні роки. І при тому з допомогою нашого ворога, Росії..

Так впевнено стверджую на засадах науки психології, а це про депресонасичення українців. Мруть молоді українці, і це буквально як мухи, по причині того, що підсвідомість молодих українців зачавлена, при чому зачавлена двома (двома!) факторами. Це, як говорив вище, депресивним Гімном. По-друге, ще однією психосоматичною бідою, словом Незалежність. Поясню. Наука психологія встановила, що частка «не» підсвідомістю людини не читається зовсім! А тому, всі (всі!) дії людини формує домінантне Слово (тобто без «не»). Приклад. Кажеш дитині «не лізь в калюжу», лізе. Кажеш дитині чи людині «не бери», бере (бо ти даєш саме таку команду!). Тому Слово Незалежність в підсвідомості молодих українців звучить як Залежність. Таким чином поряд з навіюванням депресії, а це словами Гімну, ще й навіювання Залежності (наявність рабства та відсутність гідності, права і свободи). Що викликає, постійну пасивність більшості молодих громадян. Святі для кожного українця та українки, символи (Гімн) його слова і поняття, вони й продукують постійну депресію та депресію залежності. І в самих українцях і до речі  тому залежність держави України.

До слова. Через ці «дамоклові мечі» Майданами та волонтерством прорвалися з підсвідомості, і гідність Українців, і єство Українців, але в повсякденності «маємо те що маємо». Депресивність і залежність.

Поширенням Позитивного Гімну Українців зі словами позитиву і впевненості, молодь порятує від Хворобомору сама себе, а не «Хтось». Омине запланованого статистикою вимирання країни. Це вони, молодь, а не старші люди, не зможуть дожити до внуків. Порятунок себе від такої приписаної вже долі простий, як бачимо, і дієвий – це Слово. Позитивне. Можливості величезні! Тепер ви маєте свої тисячі і тисячі інтернет-друзів. Які з віртуальних друзів, перетворяться в «друзів по нещастю», після усвідомлення вами Хворобомору і Залежності і саме вони стають «друзями та помічниками по порятунку свого життя».

Довідка. Важлива. Патріотичність українців діаспори відома. А ви задавали собі питання чому вона є такою?! І такою залишилася навіть в поколіннях? Вже століття пройшло і більше, хоча саме ними співався депресивний у суті Гімн України. В ж чому квінтесенція їхньої патріотичності? Важливе питання. І нам на це питання допоможе з відповіддю наука психологія. Порятунок від депресивності лежить в спорадичності виконання Гімну. Гімн проспівується діаспорянами лише «на свята» (а їх в році не так багато), а тому і не виникає навіювання депресії. А, наприклад, слово «Незалежність»… їм, діаспорянам, було просто невідомим, адже у них є таке поняття, як Самостійна Україна. Саме тому нас, українських патріотів, під час радянщини звали самостійниками. А тому «нововведене», а це «підкинуте» нашими ворогами слово Незалежність – це десь там далеко, і воно якщо і серед українських діаспорян присутнє, то не є як у нас. Повсякденним навіюванням собою залежності! Тому і є в них – Самостійність, а в нас, в Україні, є – Залежність. І ці два фактори, а це знищення українців  Хворобомором плюс паралельне знищення українськості повальною російськомовністю, денонсувалися в закордонних українців «напливом та нашаруваннями інших інформаційних домінант» (як говорять психологи).

До слова. Не один я, багато патріотів України, ми знали про страшну силу слова Незалежність. Але комуністична більшість ВР ось таку повільну бомбу під українців і українськість підклала.

Варто заспівати Позитивний Гімн, тоді молодь підхопить. Не потрібно перераховувати наших «головних» співаків, які, коли відповідно проймуться бідою, винищенням України, молоді, зможуть максимально активувати цю порятункову роботу. Це ж тисячі і тисячі їхніх фанів залишаться живими!

Ще хочу просити, що потрібно виконання Позитивного Гімну ЛИШЕ МОЛОДДЮ!!! Жжодним чином (!) не старими-старшими, окрім відповідно «бомондних і на слуху» співаків. Старих людей допускати до такого дійства жодним чином, повторюю прохання!!!

Довідка. Причиною такого мого прохання, є важливий психологічний фактор. І він виведений ще Геродотом, досліджений Гіппократом та активований Сократом, іншими філософами і практиками суспільних відносин, і це фактор «батьки і діти». Найсильніший по дії «дитячий і молодіжний негативізм» до старших за віком. Думка колег по віку – це Думка, а думка старших – це Нотація. Зло і брехня. Адже старші нас постійно брешуть між собою, і не говорять правду.

Хто заспіває Позитивний Гімн Українців?

Від душі. Наприклад, днями, слухав по Інтернету поширенння, виконання Гімну України. Шкода що не запам’ятав виконавицю, молода дівчина, виконання я ще такого не чув: такого несамовито гарного і натхненного. Хто організує молодіжний хвилеподібний флешмоб постійного типу для впровадження позитиву раз в місяць, в певний навіть день, тим паче на кожне свято, – такий флешмоб? Наприклад, стають молодь групою десь (он як недавно у ФБ було, в Парижі, співала Гімн України якась група молоді під Ейфелевою баштою) і йде передача  у Фейсбук. Чи, наприклад, хтось сам співає (!) під час відеоселфі. І неважливо чи це з музикою Гімну України, чи виразне читання тексту. Аби лише поширювався  позитив від слів Позитивного Гімну, адже музика нашого Гімну вона є позитивного музичного складу, що надважливо.  Саме вона, надзвичайно життєдайна музика, собою хоч трохи ситуацію з депресивністю врятовує, денонсуючи собою, хоч трохи, негативні слова.  Але тут, повторюся, нам найважливіше поширювати – Слово позитивне.

Ще одна засада пропонованого. Вона та, що тими молодими людьми, хто співає Позитивний Гімн Українців, або ними робиться таке собі «відеоселфі», модне на сьогодні, а тому всім молодим людям сподобається такий формат, робиться селфі з дзеркалом! Створюватиметься з однієї особи… хор. Все це, і хвилеподібний флешмоб виконання Позитивного Гімну Українців,  хвилеподібність прокочування Україною, і співоче самоселфі, можливо організувати.  А якщо виконання Позитивного Гімну дітками, тоді це йтиме у свідомості українців під новим психологічним настроєм: Живемо, і діємо в житті тепер, а не «колись», живемо за новою мотивацією, що нам надає Позитивний Гімн Українців.  І якщо молоді люди «проймуться», що їх вбиває і ось-ось вб’є  Хворобомор і депресивність, від очікування невідомо коли кращого, та ще і «від когось». тоді така «допомога Інтернету» може бути активованою.  Але, повторюю. бажано в певний день співається, і в Інтернет вкидається, і в співається, і в Інтернет вкидається… з відповідною акцентуацією про цю подію по Фейсбук. Так само повинна бути організація щоб прокотилася хвиля, а це появи позитивної інформації і по медіа (ліквідовуючи «новинний негативізм» телебачення і радіо). Бо медіа «мусять тоді зреагувати»! На таку, та ще й молодіжну форму подачі позитиву. Знову, прошу, старих, окрім тих «старих» по типу Тараса Петриненко, Вакарчука, Скрипки, Руслани… ні в якому разі до виконання Позитивного Гімну НЕ ДОПУСКАТИ!

Довідка-повтор. От би вище мною названі «старими» та взяли і «пройнялися»! Та як до них дістатися. От взялися б вони і заспівали би у якийсь момент їхніх шоу, з сотнями в залах та мільйонами перед екраном, та ще й з гаслом «Отримай майбутнє!». Беріть для цього Позитивний Гімн Українців! Та ще й попросили би своїх колег-співаків та колег-співачок, проспівувати Позитивний Гімн в рестораціях, наприклад, на різних кооперативах. А чого б і ні? Найбільш ефективним (знову згідно науки психології) є також, коли щось виконується «на біс». Тобто, виконання Позитивного Гімну України в кінці виступу на сцені, а саме в момент ейфоричного сприйняття глядачами виступу артиста на концертах. Тоді ця, а це позитивна ейфорія глядачів, плюсуватиме до себе позитивні мотивації Позитивного Гімну Українців.

І це не кінечні заходи в поширенні Позитивного Гімну для припинення Хворобомору українців. І ось тоді, коли серед українців накопичиться своєрідна критична маса позитивної інформації, а для цього потрібно не так багато (є такий показник науки психології, що потрібно лише 5% громадян, так наука психологія встановила, що куди повернуть 5% процентів, туди піде і вся решта). Тоді і всі українці зачнуть, слухаючи музику Гімну України, мугикати про себе не «Ще не вмерла Україна», а «Вже панує Україна». Тобто перестануть повторювати в собі поняття та навіювання «померлості України». І того страшного «колись» (усміхнеться доля) та «хтось» (дадуть). Причому «замугикає Позитивно»: вже не лише молодь «Вже пануємо…», а ще й (див. про 5%) і старші зачнуть в собі продукувати під музику Гімну позитив, насотуючись життям, гідним та самостійним для радісної Життєдіяльності. Саме тоді. Тоді й депутатам ВР нічого не залишиться, як оформити таке «бажання низів» у Закон (внести Позитивний Гімн Українців в Конституцію).

Довідка. Навіть проголосують і ті депутати, які проти України! Проти Українства, а вже таких більше чим половини Верховної Ради, тобто таких, і то теж проблема України, «більше 5%». До речі, а це теж парадокс і феномен світовий (!) у Верховній Раді «Вороги держави… створюють державу». Проголосують. Навіть ті які проти Гідності, Права і Свободи Українців. Проголосують. Щоб це моє твердження  усвідомити, звертаємо Увагу на ось такі слова Позитивного Гімну: «Та над нами панувати не дамо нікому» (!). Ну примусять саме ці слова «тикнути» пальцем «так». Навіть злісного ненависника України що засіли у Верховній Раді. Саме ці слова «панувати не дамо нікому» змусять тиснути на «так» того-ту, що «вже панує» (чи корупційно, чи олігархічно неважливо). Ось так і набереться 300 голосів у ВР для змін у Конституції депресивного Гімну на Позитивний.

Справа тут ще в тому, що ми, ті всі решта українців, що повністю залежні від корупційно-олігархічного клубка, таким самоствердженням свого Права, а це всередині себе, в собі, в своєму серцю і в своїй Душі словами Позитивного Гімну Українців «Вже пануємо», «Бо ми українці», і т.д. ставимо тим себе по гідності і праву на рівних з ними! Навіть з тими, хто «вже панує» (політики, олігархи). Повідомляємо Позитивним Гімном. Ставимо «не по Конституції» (при радянщині Конституція теж чудовою була, але її реалізація була нульовою!). Головне, що Позитивним Гімном ми самі змінюємо не когось-щось, а себе всередині. І яке себе згодом всім покаже відповідними діями: Самостійністю, Правом, Гідністю, Свободою. І саме ці поняття: Право, Гідність, Самостійність, Свобода покаже узурпаторам України і нашого життя їхнє місце. Так, і саме так, ми, українці, не даватимемо жодного шансу баригам далі корупціонерити та так безпардонно займатися дерибаном України.

Олександр Харченко

Впевнений, що перерахованого досить для того, щоб таки зайнятися нам з вами, українці, Позитивним Гімном Українців! Але. І в цьому «Але», є найбільша  проблема. Наявність бажання змінитися і допомогти надбати Права, Гідності, Свободи, Самостійності іншим, і те, що я один не зможу цього «за всіх українців» зробити. Притому, не зможу навіть достатньо поширити Позитивний Гімн. А це тому, що я зовсім не публічна людина. Відповідно не маю широких контактів  ні з молодими людьми, ні зі студентами, ні з, як говорив вище, зі «співальними та співочими» людьми. А тим більше контактів з вправними організаторами суспільних процесів. А тому, поки що, домінує лише Фата Моргана українців «Залежність!» та «Повтор по мільйонах загиблих Голодомору Хворобомором», та «Життя в розрахунку на когось і колись». В чому моє до Вас прохання: можливо Ви «пройметеся» ситуацією. І допоможете Позитивному Гімну Українців поширитися Україною.

Олександр Харченко, Волинь, професор, медицина,

+38 0508760217, http://sensfiziologika.com

P.S.

Додам, ще один мотиваційний фактор для поширення позитиву через Позитивний Гімн Українців. Це, кредо-вислів такого лікаря, як Авіценна (Ви очевидно знаєте про такого Генія медицини із Середнього Сходу, до речі від його імені, допомога Сіни з узбецької мови, Сіна – це його прізвище, пішло саме слово медицина). Він пише: «Ліками для людини  в першу чергу є знаки і символи. На другому місці за дієвістю на організм слово і музика, і лише після них трави, а в останню чергу ніж». Вдумаємося. «Ліками головними для людини» є Знаки і Символи.  І це не я сказав, Авіценна. Людина, 20 томів книг якого он стоять переді-мною, і який міг із закритими очима зібрати розбитого вщент глечика, така супермайстерність складання кісток при переломах та при встановленні нервової та м’язової системи. Лікар, що сказав про Знаки і Символи, як універсальні ліки, лише по звуку голосу і по кроках людини вже ставив найточніший діагноз! Вслухаємося в його тезу: Ліками (головними ліками) в першу чергу є Знаки і Символи. І у нас, українців, ними є Прапор, Герб, Гімн України. І ми з вами добре знаємо, як собою підіймають і Дух і тіло, навіть вже немічне. Вони, Знаки і Символи, кидають тіло людини на ворога, попираючи смерть. Як вони, ці Знаки і Символи, викликають сльози та щем, коли бачиш наш Прапор на чужині, коли чуєш звуки музики Гімну України під час перемог Українців.  Така і є їх, Знаків і Символів, а це Прапора, Герба, Гімну, фізіологічно-неперевершена сила оживлення.  Саме тому, ми з вами, коли усвідомимо таку Силу їхню і Можливості, а це слів і співу Позитивного Гімну Українців, тоді і зможемо зупинити Хворобомор України. Візьмемо, і це зробимо.

Новорічний подарунок для класних керівників

Завтра в Україні дощі