Новорічний подарунок для класних керівників

Поділитися

Вітаю, колеги!
Наступний тиждень – передноворічний, однак у вчителя – жнива: перевірка контрольних робіт, виставлення семестрових оцінок, підведення підсумків І семестру навчального року. А у класного керівника – ще більше роботи: потрібно прозвітувати на педраді про успішність свого класу по таких показниках як Середній бал та Рівні навчальних досягнень з усіх предметів. Хтось це виписує на листок паперу і рахує до непритомності: скільки тих оцінок та ще й по рівнях розсортувати потрібно!
Як на мене, то це є зовсім непотрібний нікому звіт. Але ж потрібно здати для статистики? .
Тому пропоную вчора-сьогодні змайстрований файл для автоматичного підрахунку того всього, щоб не мордуватися вручну.?
Книга Excel “Рейтингова таблиця класу” передбачає створення звіту для класів з наповнюваністю до 35 учнів та кількістю навчальних предметів до 19. Якщо ж вам стільки непотрібно, то лишні стовпці та рядки можна видалити.
У готову таблицю вчитель вносить прізвища своїх учнів та їхні оцінки за предметами. Всі результати обчислюються автоматично і також відображаються у діаграмі під таблицями.
Даний файл можна скачати безкоштовно за посиланням, яке знаходиться ТУТ. . При потребі виготовлення індивідуальної таблиці звертайтеся до мене в чат мережі Фейсбук.?
Шановні колеги! Будь-ласка, не редагуйте таблиці на диску Google! Скачайте файл на свій комп’ютер і вже тоді починайте редагувати. Успіхів Вам!
P.S. Мені надходить на поштову скриньку багато листів з проханням надати доступ на редагування файлу. Доступу надати не можу, бо таблицю псують. Уважно подивіться на скріншоти вище і скачайте таблицю на свій ПК чи ноутбук. Якщо ж все-таки важко, зверніться до колег у школі, які допоможуть це зробити.
Персональний блог вчительки математики та інформатики Вишнівчицької ЗОШ І-ІІІ ст.Теребовлянського р-ну Тернопільської обл. Попель С.М.

Як у Тернополі ЖЕК “Вікторія-1” обдурює тернополян

Чому українцям вкрай потрібен позитивний гімн?