Підприємці Тернополя шукають щастя попідтинню

Поділитися


Маразм ситуації із підприємцями ринку “Аляска-Тер” поступово дійшов апогею. Як ми й передбачали, комісія депутатів Тернопільської міської ради нічим не зарадила працівникам ринку.

Міський голова Сергій Надал відмовився скликати позачергову сесію на вимогу підприємців.

Воно й не дивно, адже охоронна фірма “Максима”, яка знаходиться у сфері інтересі посадника файного міста, сама ж творить беззаконня на ринку “Аляска-Тер”. Базар не приносить надприбутків орендарям земельної ділянки у пів гектара. От вони й вирішили отримати 300% надприбутків, організувавши незаконне будівництво.

Про ганебну ситуацію усі в Тернополі в курсі, лише правоохоронці розводять руками. Мовляв, нічого вдіяти не можемо. Як то кажуть, було б бажання. Зрозуміло, що усі в долі, лише підприємці на вулиці і щоб вижити, мусять оббивати кабінети високопосадовців.

Депутати міської ради навіть не хочуть вислухати підприємців, кладуть трубку і потім не піднімають…

Вчора працівники ринку звертались до керівництва поліції та прокуратури. Чи допоможуть правоохоронці – питання скоріше риторичне…

Як це відбувалось, можна побачити на відеозаписах. У той час на ринку відбувався “правовий армагедон” –  важка техніка почала нищити асфальт, торговельні місця підприємців…

Довгоногих журналісток запрошують обслужити імідж поліцейських

У Кременці досі діє кріпосне право