Тернополяни розчарували у новорічну ніч

Поділитися


Незважаючи на заклики прогресивної громадськості, волонтерів, військових, медиків та звичайних патріотів України щодо відмови від салютування у ніч з 31 грудня на 1 січня, у файному місті значна частина бидла вийшла і салютувала ще з 19 години.

Відмовитись від петард і гучного салютування просили через поранених та контужених бійців з фронту.

З настання нового 2018 року Тернопіль ніби сказився. Інтенсивний пітардово-салютний обстріл тривав понад 10 хвилин, а в окремих районах міста – ще кілька годин “доганялися” окремі екземпляри.

Загальновідомо, що святкувати без феєрверків варто перш за все через загальну ситуацію в Україні, коли на Сході триває російсько-українська війна. Людям які купують піротехнічні вироби варто замислитись, а чи не краще кошти, які вони планують витрати, по суті, «на вітер», за для розваг, спрямувати на користь Української армії чи пожертвувати офіційним волонтерським організаціям, які допомагають нашим солдатам. Адже, коли в нашій країні лунають залпи гармат і проливається людська кров, вибухи петард, салютів та святкових феєрверків є, як мінімум, недоречними та суперечать нормам суспільної моралі.

Водій із Заліщик Ярослав Базюк виграв 500 гривень від тернопільської інтернет-газети “Про все” у новорічну ніч

Надалівські посіпаки подали до суду на екологів Тернополя