У Facebook вже 11 млн українців

Поділитися

Соціальною мережею Facebook користується вже 11 млн українців. Про це свідчать дані внутрішньої статистики сервісу.Внутрішня статистика Facebook зараховує до користувачів лише тих, хто хоча б раз протягом останніх 30 днів був залогінений в сервіс.

За останні 12 місяців кількість українських користувачів соцмережі зросла на 67% – з 6,6 млн до 11 млн. Найбільший ріст був в травні 2017 року, коли українським провайдерам було заборонено давати доступ користувачам до російських соціальних мереж.

Ріст української аудиторії Facebook відбувається в першу чергу завдяки міграції користувачів Однокласнники та ВКонтакте, оскільки природній приріст інтернет аудиторії в Україні в 2017 року був незначним.

Нагадаємо, що українська аудиторія соціальної мережі Instagram (належить компанії Facebook) складає 7,3 млн користувачів. За рік вона зросла вдвічі – з 3,6 млн, повідомляє watcher.com.ua

Реанімаційний пакет реформ закликає владу зупинити політичне переслідування голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна

7 мільйонів 300 тисяч українців користуються Instagram