У кременецьких лісників новий керівник

Поділитися

24 січня в державному підприємстві «Кременецьке лісове господарство» відбулося представлення новопризначеного керівника колективові даного підприємства. Ним став Богдан Ігорович Косінський. У представленні взяли участь начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Яремко та т.в.о. голови Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський.
Начальник Управління Олег Яремко ознайомив присутніх із наказом про призначення директором та звернувся з проханням до колективу прийняти Богдана Ігоровича і допомогти в роботі. Олег Павлович висловив сподівання, що новому директору з допомогою колективу вдасться вивести державне лісопідприємство до найбільш успішних, адже потрібний ресурс для цього лісівники Кременеччини мають.

Т.в.о. голови Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський, у свою чергу, привітав нового директора з призначенням, побажав успіхів у роботі та наголосив на подальшій тісній співпраці.

Богдан Косінський подякував за високу довіру та запевнив присутніх, що докладе всіх зусиль для високоефективної роботи Кременецького лісгоспу.

Разом із тим, Олег Павлович подякував Олександру Петровичу Войтюку, який півтора року виконував обов’язки директора лісгоспу та побажав йому успіхів та натхнення в роботі на посаді головного інженера лісгоспу.

Після представлення Олег Павлович зупинився на основних виробничих питаннях та перспективах розвитку підприємства, а саме: – підвищення рівня заробітної плати;
– раціональне й планове використання коштів;
– вивезення лісопродукції на нижній склад та реалізація;
– раціональне використання лісових ресурсів, забезпечення виходу цінних сортиментів;
– забезпечення охорони лісів;
– забезпечення своєчасного та якісного проведення лісокультурної кампанії 2018 року;
– введення в дію цехів переробки лісопродукції;
– догляд за лісовими культурами;
– електронний облік деревини та сертифікація;
– створення нових лісів та виготовлення правовстановлюючих документів на землі держлісфонду;
– будівництво доріг.

Від трудового колективу Богдана Ігоровича з призначенням привітав голова профспілкового комітету Петро Сорока та побажав успіхів у спільній роботі на професійній ниві, нових звершень та творчих досягнень.

На завершення наради Олег Яремко подякував колективу за роботу, а новому директору побажав бути розумним та вмілим керівником.

Довідка. Косінський Богдан Ігорович 25.07.1974 року народження, освіта вища (Національний лісотехнічний університет, спеціальність лісове господарство).

З 2009 до 2016 року працював лісничим Микулинецького, з 2016 року – Мшанецького лісництв державного підприємства «Тернопільське лісове господарство».

На Тернопільщині перекинувся автомобіль патрульної поліції

Підтримайте пернатих взимку