Анатолій Гриценко у Тернополі заявив, що уряд Гройсмана бреше

Поділитися


Сьогодні у Тернополі перебуває Анатолій Гриценко – лідер партії “Громадянська позиція”. Серед запланованих зустрічей, спілкування з однопартійцями, політик провів також прес-конференцію з місцевими журналістами. На початку розмови з кореспондентами колишній міністр оборони України поділився власними враження від того, що відбувається в Україні та світі: запуск Falcon Heavy – найпотужнішої ракети в світі, і жахливий занепад України на цьому фоні. Наша країна колись славилась космічними технологіями, а нині має проблема навіть з підготовкою майбутніх кадрів. Про технології вже не йдеться. Гриценко, будучи міністром, намагався відродити оборонну галузь, яка б підняла з колін сотні підприємств. У кращі часи на них працювало до пів мільйона українців.

Йшлося на прес-конференції про військових пенсіонерів, яких уряд кинув напризволяще. “Кабмін відверто бреше”,- заявив політик, коментуючи викрутаси Гройсмана і порошенківської команди щодо нібито неможливості підняття пенсій колишнім військовим. Зробити це елементарно – постановою уряду. І не потрібно ніяких голосувань у парламенті.

Відповідаючи на питання журналістів Анатолій Гриценко поділився бачення ситуації із Саакашвілі, чому відбувається загострення стосунків із Польщею і на скільки це вигідно Кремлю, що буде робити, коли переможе на наступних президентських виборах, адже рейтинг довіри українців до нього найбільший в країні. Журналісти запитували про гіркі порошенськівські реформи, які жахливо погіршили рівень життя краян.

Політик не просто дав відповіді, але й розставив акценти на всі питання, які пролунали у залі протягом години.

Анатолій Гриценко та Петро Ландяк під час прес-конференції

Дорога з Дрогобича на Самбір – це 20 кілометрів жаху і шоку

Як чиновники тернопільської райдержадміністрації та райради розважаються