Найсмачніші тістечка: скуштуй в кафе “Цукерка”

Поділитися

Кафе «Цукерка» знаходиться в одному з найвідоміших тернопільських торгівельних центрів «Подоляни». Смачними десерти роблять якісні складники, серед яких немає шкідливих хімічних інгредієнтів. Вони мають не тільки казково ніжний смак, а й гарне зовнішнє оформлення, за яке є відповідальними досвідчені майстри-кондитери. Обожнюєте крем, шоколадний топінг чи ягоди? Вам обов’язково слід завітати у це місце, щоб на собі відчути:
• вишуканий смак солоденьких страв;
• аромат різноманітних напоїв;
• ввічливість персоналу.

Відгуки задоволених гостей закладу

Як же у місті хочеться іноді посидіти за філіжанкою кави, котра доповнює своїм ароматом смак солодкого десерту! Кондитерська, про яку йде мова, пропонує смаколики, до яких за бажанням можна замовити ще й різні напої – від ароматної кави до міцного алкоголю. От останні відгуки гостей про заклад:
Марина.
Відвідали з подругою «Цукерку». Такого задоволення від десерту я не отримувала давно. Я спробувала «Снікерс», бо хотіла зрозуміти, чим він відрізняється від звичайного батончика. Торт дуже крутий. Безліч горіхів, згущене молоко. Обов’язково завітаю ще.
• Олена.
Забігла до «Цукерки», коли вже закінчувалася обідня перерва, хотілося солодкого. Взяла з собою десерт «Веселка» и не помилилася. Ну дуже сподобався, а особливо порадували шматочки желе.
Сніжана.
Усі пробували сирники. А от у «Цукерці» вони якісь особливі. Брала з маком та яблуками – свіженький та солоденький. Тепер – мій улюблений десерт.
• Іра.
Майже щоденно обідаємо у закладі. Замовляємо собі поживний бізнес-ланч з яєшні та салату. Він швидко їсться і коштує недорого. Ще інколи беру кекси з собою. Раджу усім, хто не готує обід на роботу.
Відпочинок після виснажливого шопінгу у ТЦ буде повноцінним та затишним, якщо ви завітаєте до нас! Тістечка, що у кав’ярні у наявності, завжди виключно свіжі, а це означає, що гарний настрій від смаку солоденької страви вам гарантований!

Найкраща випічка у Тернополі

Міні-десерти та печиво – це далеко не все, чим готові дивувати своїх клієнтів вправні майстри. Випічка тортів – це сфера, у якій проявляються таланти робітників компанії. Усе: від досконалого рецепту до декорування поверхні виробу – змусить вас не піти з закладу з порожніми руками, прихопивши смачненьке додому.
Ця випічка у Тернополі дуже популярна, тож, якщо ви ще не куштували ці вироби з неперевершеним смаком, слід скоріше надолужити згаяне і стати одним із відвідувачів. Заклад щоденно чекає на тернополян та гостей файного міста. Обідні посиденьки у будній день та відпочинок у вихідний стануть маленьким святом для вас, а також ваших друзів. Не відмовляйте собі у смачненькому, адже від вживання солодкого залежить ваш настрій. Купуйте найсмачніші кондитерські вироби та випічку й насолоджуйтесь життям!

 

Дотримуйтесь правил безпеки під час перебування на льоду

Где купить мебель в Киеве из экологически чистых материалов?