До Тернополя їде гурт “Rockoko”

Поділитися

На численні прохання шанувальників гурту ROCKOKO – музиканти оголосили дати та міста весняного концертного туру, який розпочнеться вже в березні.
Цього разу ROCKOKO відвідає більше 17 міст по всій Україні. До Тернополя хлопці завітають 16 березня.

Як стверджують учасники гурту – готові охопити своєю творчістю та музикою кожне місто!
Тур ROCKOKO «Mutual Love» із однойменною авторською композицією, яка якнайкраще характеризує стан всього, що оточує нас навесні: ніжність, кохання, щирість, взаємність, захоплення красою. Саме такі почуття намагатимуться донести до слухачів учасники гурту ROCKOKO.
Наразі до переліку туру «Mutual Love» увійшли такі міста: Житомир, Біла Церква, Одеса, Миколаїв, Запоріжжя, Кривий Ріг, Харків, Дніпро, Київ, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та інші.
Особливий концерт прихильників гурту чекає у Львові. Про те, що готує ROCKOKO у рідному місті музиканти обіцяють озвучити дещо пізніше, але запевняють, що це буде сюрприз і, можливо, навіть не один.

Довідка

ROCKOKO – унікальний проект, суміш драйву і креативу.
Потужний інструментальний гурт, напрямок музики якого не підпадає певному визначенню.

Гурт «Rockoko»грає кавери гуртів Metallica, AC/DC, Nirvana

Гурту «Rockoko» майже п’ять років. Він створений у Львові. Гурт музикує в стилі symphonic rock та instrumental rock.

«Дослівно поняття «рококо» перекладається, як мушля неправильної форми. А Вікіпедія пише, що це стиль мистецтва, який створений для задоволення жіночих примх. Ну, нам підходить», – пожартував учасник гурту «Rockoko» Ігор Процик.

Спершу хлопці грали класику – в мінімальній обробці Мендельсона, Баха, Вагнера, Моцарта, Генделя, Бетховена. А коли знудилися, взялися за кавер-версії гуртів «Metallica», «Apocalyptica», AC/DC, «Nirvana», «Океан Ельзи» і навіть «Rammstein». Тепер в їхньому доробку стільки авторських композицій, що музиканти влітку хотіли випустити альбом. Для цього збирали 5 тисяч 200 доларів.

Це варто почути особисто!

У День святого Валентина в Тернопільській області одружилось 40 пар

Дотримуйтесь правил безпеки під час перебування на льоду