Тернополянка Олена Підгрушна пронесла український прапор на відкритті Олімпіади в Кореї

Поділитися


У Південній Кореї, місті Пхьончхані стартували зимові Олімпійські ігри. На новенькому стадіоні відбулась офіційна церемонія відкриття. Українські олімпійці взяли також участь. Прапор нашої збірної пронесла олімпійська чемпіонка, тернополянка Олена Підгрушна. Наша землячка бере участь в Олімпаді скоріше в якості символу, моральної підтримки колег. Вже відомо, що Олена не братиме участі в командній естафеті з біатлону. Також не братиме участь у цьому змаганні Юлія Джима. Її тренери бережуть для індивідуальної гонки.

Як відомо, раніше повідомлялось, що капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна може поїхати на Олімпійські ігри-2018 в Пхенчхані як запасна. Про це заявляв ще в січні президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

“Розглядаємо варіант, що Олена на Олімпіаді буде запасною. Причина – її стан здоров’я. Вона мало тренувалася в Рупольдінгу через хворобу. Потім переїхала в Італію в Ріднау, але там теж не тренувалася. Зараз вона в Києві, відвідує лікарів. Чи зможе вона підготуватися до Ігор – питання”, – розповів Бринзак.

ОСЬ ТАК ВИГЛЯДАЛА НА ВІДКРИТТІ ЗБІРНА МЕЛЬДОНІЇ

 

ЗАГАРТОВАНИЙ АТЛЕТ ))

У парку імені Шевченка черговий організаційний бедлам з ремонтами

Є така робота – мати людей за дурнів