У Неаполі жорстоко вбито українку Оксану Яцків з Тернопільщини

Поділитися

Українські заробітчани в Неаполі збирають два тижні кошти, щоб відправити тіло померлої жінки до Коропця

В італійському місті Неаполь на рейсах, знайшли мepтвoю молоду 30-річну українку з Коропця, Тернопільської області. Про це написала користувач Ines Inna у групі “Українці в Італії (об’єднуємось в єдину групу!)” у Facebook. Це одна з найбільших груп українських заробітчан в соцмережі і має 77 тисяч підписників.

Жорстоко вбито в Неаполі українку Оксану Яцків

“Українці,хто як не ми? 31.01.2018 в Неаполі було знайдене тiло Оксани Яцків. Родина загиблої жінки просить допомоги у всіх вас щоб відправити тiло в Україну, де двоє маленьких дітей хочуть побачити останній раз маму. Українці, давайте об’єднаємося у цей скрутний час для родини! Допоможіть.”- йдеться у повідомленні на Фейсбуці.

За перший тиждень українці спромоглися зібрати 97 євро. Щоб переправити тіло загиблої необхідно майже 3 тисячі євро. І лише сьогодні, 13 лютого, вдалось владнати фінансові труднощі та юридичні формальності.

Загибла перебувала на заробітках в Італії півтора року. До неї у жовтні минулого року приїхала мати.

Жорстоко вбита в Неаполі українка Оксану Яцків 31 січня 2018 року. Вона родом з Тернопільської області, селища Коропець. Народилася 15 січня 1987 року. В загиблої залишилося двоє дітей 9 і 2 рочки

Це в італійському магазині Патріот збирали кошти

У Нідерландах суд заборонив спеціальні місця для куріння у кафе та барах

Знято обмеження на отримання землі учасниками АТО