Бережанська молодь: ви не раби! Схаменіться, комунізму вже нема

Поділитися

У Бережанах піддані зустрічали губернатора. Прийнято помилково називати посаду голови ОДА губернаторською. А тепер по вікіпедії
Губерна́тор — офіційний представник влади, голова місцевого підлеглого уряду колонії, штату, території тощо.
Молодь з Бережан вам подобається жити в колонії. Може вам подобається прогинатись перед губернатором в ролі блазнів?
Складається враження що так. До прикладу подія в школі міста Бережани, де дітей зігнали, як блазнів, бо губернатор приїхав. Та не сам він явився, а зі свитою та подарунками для підданих.
Просто цирк розіграли з передачею автобуса школі. Так так, шкільного автобуса, котрий був куплений за кошти громади. Співфінансування щодо купівлі автобуса відбувалося 70 відсотків за рахунок коштів державного бюджету, а 30 відсотків за рахунок бюджету міської ради.
Школи і учні ще 2003 року мали бути забезпечені шкільними автобусами. Саме в 2003 році була створена програма «Шкільний автобус».
Тобто, те що діти Бережан мали отримати ще, з 2003 року отримали в 2018 році. Чиновник котрий мав довго і сумлінно вибачатись перед дітьми чому так повільно і не ефективно вони працюють, а така робота порушує права учнів, стояв і насолоджувався від блазнів котрі старались догодити йому.
Довгі запальні розмови про реформи в освіті. Степан Степанович, Ви серйозно? Заміна вікон та перекриття дахів це реформа освіти?
Молодь схаменіться! Комунізму вже давно нема. Ці ходячі піджаки так про вас дбають, що після школи ви будете змушені полуниці полякам рвати.
Скільки можна втрачати повагу до себе! Кожний сам має визначити, що для нього країна.

Петро Заставецький




Що читали українці в інтернеті у лютому?

На Тернопільщині навчання в школах призупинили до 7 березня