Що читали українці в інтернеті у лютому?

Поділитися

Останній місяць зими не сильно змінив картину ТОП 25 популярних сайтів, залишивши перші 3 місця за Google.com, Youtube.com і Facebook.com, такі дані дослідження desktop-інтернет користувачів Kantar TNS CMeter.

Падіння охоплень спостерігаються у Wikipedia.org, Rozetka.com.ua, Aliexpress.com, Kinokrad.co, а також, незважаючи на очікування весни, у Gismeteo.ua.

Лютий найчастіше є сезоном карантинів, епідемій грипу і частих хвороб, що в цьому році вивело сайт Tabletki.ua на 18 місце. Приріст охоплень також спостерігається у Prom.ua та Segodnya.ua.

Повний топ-25 виглядає наступним чином:

Дані Kantar TNS CMeter, desktop інтернет-користувачі у віці 14-70 років, n = 5000

Дослідження CMeter об’єднує дані з 3-х джерел:

Site-centric- лічильники, інтегровані в сайти. На даний момент у вимірі є близько 250 сайтів, з них близько 30 з фіксацією відео.

Frame-centric- лічильники встановлені не на сайті, а в фреймі банерної мережі. На даний момент у вимірі більше 2500 сайтів

User-centric- панель охоплює близько 5000 респондентів щодня, поряд зі стандартними показниками (hits, охоплення, соціально-демографічні тощо показники по всіх сайтах, з якими контактували респондента), також фіксує контакт панелістів з контентом.

Дані з усіх джерел об’єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних, повідомляє tns-ua.com

Нафтогаз України попросив підтримки в українців в протистоянні з Кремлем

Бережанська молодь: ви не раби! Схаменіться, комунізму вже нема