ДТП у Заліщицькому районі: пасок безпеки міг би врятувати пасажирку від значних травм

Поділитися


У більшості аварій із потерпілими водії та пасажири були непристебнуті. А комусь із них пасок міг урятувати життя або ж допоміг уникнути травм голови.

Зокрема сьогодні на перехресті, поблизу села Бересток Заліщицького району, зіткнулися Ford Transit та Volkswagen Caravelle. Водій Volkswagen порушуючи ПДР, здійснив обгін безпосередньо на перехресті, не впевнившись у безпечності виконання свого маневру, зіткнувся з Ford Transit. Внаслідок зіткнення автомобіль Volkswagen заїхав у стовп.

35-річна жінка, яка сиділа на передньому сидінні Volkswagen, не пристебнулася паском безпеки і отримала серйозні травми. У неї, за попередніми даними, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвані рани обличчя, закрита травма живота, травма грудної клітки та перелом ребер. Ушкодження ніг отримали ще два пасажири цієї автівки, чоловіки 60 і 64 років.
Потерпілих забрала швидка. На місці події працювали слідчі.

До речі, за даними ВООЗ, невикористання пасків безпеки входить до п’ятiрки головних факторiв, що спричиняють смерть у разi ДТП – слідом за вживанням алкоголю, перевищенням швидкостi, нехтуванням вказiвками дорожнiх знакiв та невикористанням дитячих крісел

На користь дітей Тернопілля за півтора місяця стягнуто аліментів на майже 2,5 мільйони гривень

Взяв авто, щоб поїхати до дівчини