Сьогодні “учні і друзі” Ігоря Герети дико познущались з його пам’яті

Поділитися

Вчора у Тернопільській обласній раді відбулося друге пленарне засідання восьмої сесії. Інтернет-газета “Про все” подавала нарізку найцікавіших моментів.

Незважаючи на солодкі обіцянки частини депутатів, зокрема головного радикала Богдана Яциковського, народні обранці не дослухались до аргументів та прохань діяти за веління честі і совісті, елементарної моралі та здорового глузду. Педагогів, учнів і батьків кинули напризволяще.

З цього приводу донька Ігоря Герети – Ярина – оприлюднила пост у Фейсбуці: “Сьогодні “учні і друзі” Ігоря Герети дико познущались з його пам’яті, гарно поздоровивши і мене і мого батька, адже ми -історики.
Сьогодні вони майже знищили його дітище – Тернопільську обласну експериментальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети, прийнявши рішення про її реорганізацію та злиття із 21 школою міста Тернополя і перевівши на міський бюджет.
При цьому мер Тернополя Сергій Надал із “Свободи” навіть не подумав запитати колектив 21 школи, чи готові вони до реорганізації-ліквідації і звільнення усіх працівників, а потім утворення нового закладу.
А про дітей хто подумав?
Степан Барна, Viktor Ovcharyk, Любомир Крупа, Юрій Юрик, Ольга Хома, Михайло Тимошик, Ігор Леськів, Maria Gudyma – це ті, хто знищує ТОЕКШМ імені Ігоря Герети.
А крім них ще 34 депутати ТОР.

Ярина Герета

***

В супереч волі батьків та вчителів , порушуючи законне право дітей навчатися у тій школі, яку вони обрали, депутати Тернопільської обласної ради, проголосували про реорганізацію Тернопільської обласної експеркментальної комплексної школи мистецтв ім. ІГОРЯ ҐЕРЕТИ, шляхом злиття із ТЗСШ #21

Elena Prekrasnaya





У Тернополі відбудеться II Міжнародний вокальний конкурс імені Квітки Цісик

У Тернополі відбудеться неймовірний концерт, присвячений Квітці Цісик