Як батьки і педагоги школи мистецтв поставили на вуха обласну раду

Поділитися


Сьогодні триває друге пленарне засідання 8 сесії Тернопільської облради. Початок роботи оголосили на 10 годину, але всілилася в крісла народні обранці аж близько 11 години. Увесь цей час в залі перебували педагоги та учні школи мистецтв, батьки. Поки формували порядок денний, воїни АТО зайняли трибуну.

Пів години Овчарук формував порядок денний. за цей час у воїнів почали здавати нерви. Врешті, коли надали слово Ігорю Пакульцю, він зачитав звернення на підтримку школи мистецтв. також було зачитано інше звернення щодо паскудства, яке діється у селі Новосілка.

Депутати почали фиркати, що все змішалось. Мовляв, зараз розглядають питання школи мистецтв. Насправді, це демонструє, що простим людям, які воювали на фронті вкрай складно добитися слова у найвищому самоврядному органі Тернопілля.

Голова облради зачитав також анонс заходу “Цвіт вищиванки”, де будуть зібрані всі депутати Тернопільщини навпроти облради для формування рекорду. Цікаво, чи знайдеться у файному міста своя Надія Савченко, яка б всіх цих політичних негідників…?

Це так, ліричний відступ… Коли врешті надали слово батькам і педагогічному колективу, депутати їх не слухали. Навіть з прямої трансляції відчувалось, що мерзотники вже все поділили і порішали.





Потім почали розповідати “правду” представники влади. Закономірно, що педагоги і батьки критично реагували на їхні виступи.





Знайшли розраду представники школи мистецтв у виступах Лариси Римар і Василя Деревляного. Перша тільки спробувала знизити градус напруги, вшанувавши пам’ять Ігоря Герети, а другий, підігрує інтересам батьків та педагогів. Змордовані люди радісно зустріли виступ Деревляного. Проте, ні він, ні його фракція вже давно не впливають на прийняття рішень. Ще з часів отримання ставочка від Барни.Людей просто використовується для свого політичного піару…


А потім знову були некомпетентні маразми від “патрійотів”

Батьки і педагоги не давали Овчаруку поводитись як цигану, який крутить сонцем…




Потім на біді школи мистецтв попіарився нардеп-радикал Ігор Мосійчук. Радикали, як відомо, і у Верховній раді обслуговують інтереси влади, і в Тернопільській обласній та міській радах…

А далі відбулось те, що завжди стається, коли сідаєш грати за стіл з аферистами-наперсточниками. Влада протягнула вигідне їм рішення. Незважаючи на присутніх педагогів, батьків, журналістів, громадськість…

Усвідомивши, що їх ошукали, педагоги і батьки школи мистецтв кинулись до президії, почали скандувати… Робата сесії облради станом на 14 годину заблокована, голова облради оголосив перерву.

Найсумніше те, що депутати з так званих патріотичних партій не захотіли почути фахівців-педагогів, а оперлись на аргументацію пройдисвітів…

Про перипетії в сесійній залі, чим закінчився цей рейвах – читайте згодом

У суді добилися призначення пенсії для внутрішньо переміщеної особи за вислугу років

Як у Тернополі окуліст “футболить” дітей