У Києві спалили прапор “Беркуту”

Поділитися

Автомайданівці, громадські активісти, народний депутат Володимир Парасюк і десятки журналістів щойно у столиці, на проспекті Валерія Лобановського, приїхали в гості до беркутівців. Стрім з акції робив нардеп Парасюк, який розповідав, що відбувається.

Як відомо, минулої суботи, 3 березня, під час знищення наметового містечка біля Верховної Ради, зі сторони ̶п̶о̶л̶і̶ц̶е̶й̶с̶ь̶к̶и̶х̶ беркутівців неодноразово було застосовано надмірну та непропорційну силу по відношенню до протестувальників, в результаті чого більше десятка людей отримали численні поранення. Знову розбиті голови кийками серед протестуючих, знову напади на журналістів, що фіксували ці злочинні дії зі сторони силовиків і знову ті ж самі беркута в балаклавах без розпізнавальних знаків, за якими кожного з них можна було б ідентифікувати під час нападу на людей.

Тому громадськість приїхала під базу Беркуту, який тепер має нову назву (“поліція особливого призначення”), але так само по-старому продовжує безкарно бити людей.  Революція Гідності. 4 роки потому. Дореформувалися. Не знаємо як хто, а ми точно не за таке життя “по-новому” виходили на Майдан, йдеться в анонсі автомайданівців.

У пастку чергового інтернет-афериста потрапила мешканка села Трибухівці на Бучаччині

Чотири педагоги з Тернопільщини стали переможцями всеукраїнського конкурсу освітян