У Тернополі обкурений водій їздив іномаркою по Театральному майдані

Поділитися


ТАК НЕ МОЖЕ БУТИ!!!
Сьогодні, 26 березня, близько 10.00 оце бидло (нижче фото і відео) зробило 2 круги по Театральному майдані в м. Тернополі (то так, якби перед оперним у Львові). Наші діти навіть не є в безпеці на центральній площі міста!?!?
Це ЖопА перепрошую. Я побачив це все з вікна, викликав поліцію, прибіг на місце, де той олень зупинився… Це добре, що я виявився не один… Вже пацанів 10-15 стояли біля його машини (тобто свідків було хоч відбавляй). Вони також паралельно зі мною викликали поліцію. Прийшла поліція.
На той момент то бидло вже не було в авто і сказало, що документів він не має і авто не його… хоча свідків повторюся – десятки людей. І що ви думаєте поліція зробила??? Відпустила… Тому що вона не бачила його в авто…
Ні це дуже велика ЖопА!!!
Як і зі сторони цього бидла так і зі сторони поліції!!! З бидлом все ясно… а от до поліції маса питань…
– по-перше, пацани які це бачили знизу (я бачив то з балкону) сказали, що поліція пила каву на майдані і ніяк на це не відреагувала…
– по-друге, та поліція, котра прийшла на виклик нічого не хотіла робити, а просто відпустила… Якби ми не доконювали, не казали, що на майдані купа камер відеоспостереження, інші моменти не аргументували, то 100%, що то бидло без жодних наслідків їздило би дальше наплювавши на усіх..
Це страшно… ми їм платимо з бюджету гроші, а вони як кролики.. Пацани, не в обіду, але так є…
Навіть дітей і жінок на центральній площі міста не можуть (а найгірше не хочуть) захистити…
Це ще також плюс, що серед пацанів, що залишилися в якості свідків були також і журналісти стараннями яких (а не поліції!?!?) ми оперативно отримали відео, котре Ви можете побачити нижче..
Подивіться як він на 55-й секунді проїжджає біля мами з дитиною на руках…
P. S. В підсумку через старання людей (а не поліції!?!?) в нього вилучили права на 1 рік і дали штраф 10 400 гр.
Відео цього всього і фото цього бидла і його авто додаю.

Добавлю сюди в основний текст дві відповіді на коменти, котрі я дав нижче, щоб детальніше пояснити дії чи то бездіяльність і повільність поліції:

“Більше того, коли цей олень казав, що то не його машина я сказав поліції в будь-якому випадку викликати евакуатор і вже потім виясняти чий це автомобіль так як свідків і так багато, що саме він ганяв по майдані..
Жодної реакції на мої слова не було..
Це вже пізніше під тиском людей, а не поліції цей олень з парканацятої спроби був нарешті затриманий і автомобіль був евакуйований…”

“Затримання відбулося з парканацятої спроби… Коли прийшла поліція, то відразу його відпустила.. Потім я по роботі відійшов на 20 хв. від решти свідків залишивши свій номер телефону, а коли повернувся, то він знову вільно гуляв по “Галицькому домі” (міні торгово-офісний центр) і ніхто його не затримував…
Повторюся – тільки під тиском людей з якоїсь там спроби ми добилися його затримання від поліції…”

Ага, друзі, і зверніть увагу на те, що я зараз не персоналізую і не конкретизую на особистостях, не виставляю фото поліцейських, не пишу їхні прізвища і т. д…
Не ображаю нікого персонально, а тільки їхні дії. Намагаюся донести, що це все глобально не так має відбуватися…
Від створення нової поліції пройшло купа часу, а змін в їхніх діях не видно…

Ігор Прокопишин

Чому Гаї Шевченківські проти приєднання до Байківців?

Не купуйте макарони хмельницької макаронної фабрики від торгової марки “Тая”