Як у Тернополі окуліст “футболить” дітей

Поділитися


Сьогодні у соцмережі Антоніна Федик виклала відео про те, як її молодшу доньку лікар “відфутболила”, бо дитина не має прописки:”Хочу викласти пост,який ще раз доведе,що нашим людям ще дуже далеко до Європи! Сьогодні 27.03.2018 була з дітьми в обласній дитячій поліклініці на «прийомі» в окуліста-Стоян Ганни Іванівни,куди привезла двох своїх дітей. Старшу дочку з горем пополам лікар оглянула,а от молодшу відмовилась,опираючись на те,що ми не з м.Тернопіль,а з району(та це нічого,що дитячого окуліста в м.Теребовля немає, що згідно закону «Основи Законодавства України про охорону здоров’я» ст.38 Вибір лікаря і закладу охорони здоров’я ми маємо право вибирати де і в кого, і як лікуватись,що це обласна наголошую,а не районна поліклініка).
Це не вперше,лікар завжди веде себе зухвало,зверхньо,спілкується на підвищених тонах.
Діти мають проблеми з зором,тому періодично приходиться звертатись туди. Тому заздалегідь вирішила зафіксувати «прийом» на телефон(очікувала в живій черзі 2,5 год.).
О 18:39 год.на урядовій гарячій лінії було зафіксовано скаргу,щодо посадової недбалості лікаря-окуліста Стоян Г.І. Прошу подивитися і висловити свою думку,щодо цього. Можливо мої діти не перші постраждалі. Бажаю нікому не попадати в таку ситуацію в якій опинилися я з дітьми.
Дякую!”,- пише Антоніна Федик

Як батьки і педагоги школи мистецтв поставили на вуха обласну раду

У Тернополі відбудеться II Міжнародний вокальний конкурс імені Квітки Цісик