Як обрати стиль дверей: поради професійних дизайнерів від misto-dverey.com

Поділитися

Міжкімнатні двері гармонічно впишуться в інтер’єр, якщо будуть підходити під загальну концепцію оформлення будинку, тому для їх вибору потрібно підходити серйозно та відповідально. Компанія «Місто Дверей» пропонує широкий асортимент міжкімнатних дверей в Тернополі та в других містах Україні, якщо Ви звернетесь до нашого інтернет-порталу misto-dverey.com.

Як обрати стиль дверей: поради професійних дизайнерів від misto-dverey.com

Якщо Ви обираєте міжкімнатні двері для декількох кімнат, то обов’язково врахуйте основне з правил якісного облаштування інтер’єру – всі двері повинні бути в одному стилі. Має значення і висота дверної конструкції, тому всі міжкімнатні вироби підбираються одного розміру, щоб їх верхній край був на одній висоті.
Всі кімнати оформлені в різному кольорі чи стилі? Двері не повинні бути пістрявими та різноплановими. Гармонічним і цілісним дизайн виглядає, коли всі двері, які виходять в один коридор повинні бути однаковими.
Що стосується кольору, то тут все залежить від загального сюжету композиції та особистого смаку господаря. Стиль кантрі та етно слід оформлювати в рудих відтінках, тому двері такого кольору будуть гарно підкреслювати загальний дизайн затишного будинку. Класика «любить» насичені темні відтінки або світлі гамми, які підкреслять вишуканість та елегантність інтер’єру.
Сьогодні дизайнери часто обирають контрастні стилі сучасного хай-теку, які вимагають насичених кольорів та прямих ліній без прикрас та декоративних елементів.

Як вибрати та купити двері міжкімнатні на сайті misto-dverey.com?

Міжкімнатні двері конструктивно відрізняються один від одного. За ламінованою або шпонованою панеллю може ховатися різна внутрішня начинка. Завдяки цьому дверні полотна розрізняються по міцності, шумоізоляції, теплоізоляції, вазі, матеріалу виготовлення. Виділяють п’ять основних видів конструкцій міжкімнатних дверей:
• двері з фільонок;
• щитові двері;
• царгові двері;
• погонажні;
• скляні.
Завдяки своїй конструкції полотна декоруються та прикрашаються додатковими елементами, щоб створити певну композицію та стиль.
На сайті misto-dverey.com можна придбати двері різної конфігурації по доступним цінам від виробника. Високоякісні двері в Тернополі вигідно та зручно замовити в каталозі магазину. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть вибрати найбільш вдалу модель для Вашого дому.

 

Любовь к сюрпризам: печать на холсте

Чи буде повінь?