Поліцейські у Тернополі впіймали автозлодія

Поділитися

Штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років загрожує 39-річному тернополяну.

Працівники поліції встановили, що раніше судимий житель обласного центру незаконно пробрався в чужий транспортний засіб та викрав майно, яке знаходилось в середі.

Протиправне він вчинив в спальному районі Тернополя в нічний період, допоки власник автомобіля нічого не підозрював. Зловмисник не тільки виніс цінне, але й пошкодив автомобіль.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Викрадене поліцейські вилучили.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре наголошують мешканцям та гостям краю, не забувати про основні правила, аби вберегти себе та своє майно від рук зловмисників.

Пам’ятайте, що здобиччю крадіїв є майно, яке можна швидко реалізувати. Більша частина злодіїв – наркозалежні, які витрачають виручені кошти на нові дози.

Невідомі шукають швидкої наживи, оглядають салони автівок щодо наявності цінного. Запам’ятайте, що все дороговартісне потрібно забирати зі собою.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102», повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

На Теребовлянщині чоловік загинув, впавши з підводи

Через шахрайську схему з пальним, тернополянин втратив 10 000 гривень