Rockoko офіційно презенту​вав​ перший трек з нового авторського альбому

Поділитися

Назва композиції «Mutual Love».
ROCKOKO – музичне явище, інструментальний гурт, аналогу якого немає в Україні. Однією з особливостей колективу є виконання музики без вокалу. ROCKOKO дає можливість кожному пізнати та навчитися відчувати справжню сутність музики.
Учасники гурту вирішили, що сингл “Mutual Love” слід опублікувати першим і саме навесні, тому що він буде вчасним і актуальним для кожного слухача. Зараз ROCKOKO перебуває в однойменному турі, лейтмотивом якого є ідея синглу: “Ми намагаємося донести музикою емоції вічного і, мабуть, найкращого, що є у кожному з нас”.
Як говорить автор треку Михайло Романишин: «Композиція “Mutual Love” або “Взаємна любов”. Саме “любов”, а не “кохання”. Ми хотіли максимально охопити і передати це всеосяжне почуття. Його проявами є те ж кохання; повага до батьків; патріотизм; любов і відповідальність до “справи всього життя”, своєї професії тощо».
Ексклюзивну презентацію синглу наживо, в рамках туру, матимуть змогу почути у більш ніж 17 містах України, а згодом і за її межами. ROCKOKO несе свою ідею у нові слухацькі аудиторії незалежно від віку, статі і соціального становища, тому що це повинен почути кожен.

Слухайте та насолоджуйтеся справжньою музикою!
Завантажити ви можете тут:

Додаткова інформація:
ROCKOKO – це інструментальний гурт, який відносить себе до жанру Symphonic Rock, та у різноманітності звучання якого можна почути такі жарни як Acoustic, Pop, Dance, Drum and Bass, Metal, тощо.
Як слухати музику ROCKOKO? Насправді немає універсальної інструкції. Тут кожен може почерпнути і відчути щось своє особисте та інтимне. Можемо хіба що порадити увімкнути асоціативність і дати волю емоціям. Тому, слова зайві, а музика – наш єдиний та універсальний інструмент.

Panivalkova дасть безкоштовний концерт у Тернополі

Мешканці прилеглих до “Березолю” будинків просять журналістів та громадськість підтримати їх у суді