Скільки горілки вип’є Олександр Смик з Юрієм Луценко, щоб “погасити” скандал із парканом школи мистецтв?

Поділитися

Сьогодні вранці педагоги школи мистецтв забили тривогу, бо, на їхню думку, розпочалося рейдерське захоплення землі школи мистецтв.

Як вдалося дізнатися журналісту інтернет-газети “Про все”, насправді ситуація склалася анекдотична. Воно й не дивно, коли не фахівець очолює освітній заклад.

З неофіційних джерел виявилося, що горе-директорка школи мистецтв Марія Гудима домовилась з будівельниками про ремонт паркану освітнього закладу. Мовляв і школі добре буде, бо це зроблять безкоштовно, і будівельники наведуть благоустрій на сусідній ділянці. Проте, пані директорка не повідомила колектив. Вона взагалі фактично не вміє спілкуватися з підлеглими. У неї завдання такого не має. Та й для душі легше – не прив’язуватися до працівників колективу душею, щоб провернути свою аферу з реорганізацією.

Сьогодні, коли “роботягам” дали команду зняти паркан, поремонтувати і пофарбувати його якісно, зчинився скандал, була викликана поліція, прийшла преса і телебачення.

Перелякані робітники повтікали, педагоги оголосили, що буде акція протесту і т.п.  Словом, вся Україна дізналася про тернопільський паркан.

Зрозуміти Марію Гудиму можна лише в одному: прагнучи оминути бюрократичні перепони, вона хотіла задурно зремонтувати паркан. Звісно, неофіційно. Тепер поліція буде проводити розслідування. Покарають когось “для галочки”, адже юридичної основи у справі ремонту та малюванні паркану не має. Чоловік безголової директорки – Олександр Смик – змушений буде згадати свої партійні зв’язки у “Народній Самообороні”, яку очолював нинішній генпрокурор Юрій Луценко. А скільки буде випито горілки через паркан, щоб зам’яти справу…

Звісно, якби директорка не була в змові з високопосадовцями Тернопільщини щодо знищення-реорганізації школи мистецтв, то паркан був би пофарбований без всеукраїнського розголосу…


Фото Nadya Priydun

Почалося рейдерське захоплення землі школи мистецтв?

Петро Порошенко купив літак за 86 тисяч євро