Тернополяни виступили проти знищення парку Національного Відродження

Поділитися


Сьогодні у Тернополі відбулась акція “Врятуй парк!”. Інтернет-газета “Про все” анонсувала про її проведення як і багато інших соціальних груп та інтернет-сайтів.

Проте, прийшло на акцію не так вже й багато людей. Звичайно, зрозуміти тернополян можна – передсвяткові дні до Великодня. Але навіть сотня краян зупинила проведення незаконних будівельних робіт в парку “Національного Відродження”.

Приїхала поліція. Все це можна переглянути у відеотрансляції та у фоторепортажі. Звичайно, з юридичної точки зору документи в так званих інвесторів є. Проте, не має елементарної совісті в членів громадської організації, які погодились прикривати дане паскудство.

Сьогодні ініціативна група тернополян провела збори. Краяни ініціюють розгляд даної проблеми у судовій площині. Звісно, Україна далеко не правова держава і суди у нас досі корумповані. Проте, навіть за таких нестерпних умов громадськість бореться за свої права і громади. Якщо судді знехтують протестами тернополян, як це робить постійно міський голова Сергій Надал, то у файному місті пошук правди може дійти до “коліївщини”…

Тернопільщина: хто з депутатів не подав декларацію?

Жахливий ремонт доріг у Тернополі продовжується