Жахливий ремонт доріг у Тернополі продовжується

Поділитися


Перші латання ям на дорогах у Тернополі журналіст інтернет-газети “Про все” помітив 19 лютого. Ремонтне дійство, якщо можна так назвати цей бракоробний процес, відбувалось на майдані Волі.

Найбільше тоді шокувало, як нахабно поводяться ремонтники КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МІСЬКШЛЯХРЕМБУД” ВОЛОДИМИРА МАЛКА. Усе це можна переглянути у відеозаписі. Нині на  дорозі майдану Волі всі ці “відремонтовані” ями вже без асфальту.

Вчора журналіст інтернет-газети “Про все” став свідком не кращого ремонту на вулиці Об’їзній, поки тривала акція у парку Національного Відродження.

На питання журналіста про організацію, яка займається цим ремонтом, дорожники віджартовувались, що з “Подільського слово” або з села Домаморич. Насправді чоловіки соромились зізнатись, бо розуміли, що творять брак, а фактично займаються обкраданням громади Тернополя.

Асфальт, який вони стелили і навіть трамбували катком, вперто не хотів триматися купи. Автомобілі на очах автора моментально “вивозили” його колесами. Ремонтники навіть не обгороджували щойно відремонтовані ділянки.



Тернополяни виступили проти знищення парку Національного Відродження

Допоможіть знайти винуватців ДТП