13 травня у Тернополі відбудеться гей-парад навпаки

Поділитися

У Міжнародний день сім’ї та День матері – 13 травня 2018 році у місті Тернополі відбудеться хода «За сім’ю та майбутнє».
Сім’я – це колискова людства, з якої починається все на світі. Міцна родина, віра в Бога, повага до матері й батька – споконвічні цінності українського народу. Дружна сім’я є головною складовою життя та успішності кожної людини.
За роки незалежності в Україні офіційно зареєстровано 57% розлучень. Реальний же відсоток розлучень сягає 70. Майже всі соціальні проблеми: насильство, наркоманія, алкоголізм, розлучення, аборти, сирітство, злочинність, проституція, гомосексуалізм – беруть свій початок у неблагополучній сім’ї. Адже все, що людина робить у своєму житті, виходить із цінностей і орієнтирів, набутих у своїй родині.
Останніми роками поняття інституту сім’ї піддається негативному впливу. Через телебачення, фільми нам нав’язують як стандарт життя – одностатеві стосунки та аморальний спосіб життя. Батьки занепокоєні тим, що сучасне покоління втрачає правильні життєві орієнтири, морально-етичні цінності, їх турбує доля власних дітей, їх психічне та емоційне здоров’я.
На жаль, сьогодні сім’я, як створена Всевишнім інституція, знаходиться під загрозою: дошлюбні відносини, цивільні шлюби, розлучення та неповні сім’ї, а також шалений тиск гендерної ідеології та прихильників ЛБГТ змушують нас разом відстоювати українську родину як Божу інституцію заради майбутнього наших дітей та внуків.
Саме задля привернення уваги суспільства та громадськості до вищезазначених проблем та з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері 13 травня 2018 року у м. Тернополя відбудеться хода на захист цінностей інституції сім’ї – «За сім’ю та майбутнє». Хода розпочнеться о 13:30 год із Старого парку до Театральної площі.
Заохочуємо всі релігійні громади та всіх небайдужих громадян України – мешканців та гостей міста взяти активну участь у цьому важливому заході. Нехай Ваша численна присутність на цьому заході буде виразом цінування життя та притаманних нашому суспільству природніх моральних норм.
Ми часто чуємо вислів “діти – це наше майбутнє”. Для того, щоб наше майбутнє було щасливим, ми повинні зараз зробити все, щоб наші діти були щасливі.
На Театральній площі на дітей та дорослих чекатимуть конкурси, ігри і добрий настрій.
https://www.facebook.com/marriageweekternopil/
З повагою, співорганізатор заходу Іван Мудрий

***

«Проти геїв та лесбійок: у Рівному пройде хода за сімейні цінності
В неділю, 20 травня, у Рівному відбудеться хода в підтримку сімейних цінностей. Вона старує о 13:00 від Свято-Покровського собору та пройде до Римо-Католицького костелу.
О 14-ій годині на майдані Незалежності організують ігрові зони, розваги для дітей та святковий концерт».
Хто мені пояснить, яких результатів чекають від таких заходів?
Кому у Рівному заважають геї та лесбійки? Ви їх хоч бачили? 
Де ви всі активні уцерковлені, коли бюджетні гроші розкрадають, коли журналістів б‘ють, коли треба ходою пройтися і гроші зібрати на лікування комусь? Де ваші демонстрації проти незаконних забудов? Де толоки з прибирання вами Усті? Чому тією ходою до облдержадміністрації не ходили, коли проблеми з опаленням в дитбудинку були? Словом, погана акція, особливо в частині святкового концерту і розваг для дітей. Значно краще було б спалити якусь руду лесбійку просто біля Шевченка, щоб не ображала вашу святу гетеросексуальність і не руйнувала ваші сім‘ї своєю наявністю.
Середньовіччя, блін.

Інна Білецька

На Тернопільщині пройде марафон на 50 кілометрів

Українка розповіла про жахіття, які побачила під час запису програми “Все буде добре”