Корупціонери розпочали інформаційну атаку на тернопільську інтернет-газету “Про все”

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” успішно працює вже 11 років. За це час у нас вийшло понад 37 тисяч статей, заміток, фоторепортажів. Частина з них про гнилу політику, корупцію та інші препаскудні речі, які є, на жаль, у житті нашого краю. Розміщуючи критичні матеріали про керівників області, міста, політичних партій, депутатів ми доволі часто отримували “відповідь” у намаганні завадити нам працювати: хакерські атаки на сайт, залякування судом, поширення проти нас якось мракобісся. Це далеко не повний перелік того, що доводилось пережити нашому колективу.

Загальновідомо, що більшість на Тернопільщині сайтів виконують роль так званих зливних бачків компромату або прославляння фінансового спонсора. Коли ж донору сайту набридає фінансувати проект або просто зникає доцільність, то ресурс кане у небуття. Таких горе-ресурсів сотні. А ось цікавих і адекватних сайтів в нашій області можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Про тернопільську інтернет-газету “Про все” можемо сказати наступне: про нас говорять погане політичні шкури, корупціонери та нечисті на руку діячі. Пересічні краяни нам завжди дякують за принципову позицію. Звичайно, читачі не завжди з нами погоджуються в усьому, бо й ми звичайні люди, які можуть помилятися, проте нас не звинувачують у продажності чи лобіюванні якихось прихованих інтересів.

Наш інтерес один – резонанс публікації. Чому? Читайте далі і зрозумієте.

Частина авторів інтернет-газети “Про все” ніколи не підписується під своїми матеріалами, щоб не зазнати утисків в повсякденному житті. Здавалося, це в часи Януковича високопосадовці могли щотижня телефонувати до видавців і вимагати звільнити журналіста, бо він дописує на сайт “Про все”. І хоч українці нині їздять безвізово до Євросоюзу, але корупціонери при владі залишились і вони й далі продовжують тиснути на журналістів. З іншої сторони –  журналісти у всьому світі мають право підписувати матеріали власним ім’ям – прізвищем, псевдонімом або взагалі не підписувати.

Понад 5 років сайт “Про все” не має прямих рекламодавців на теренах Тернопільщини. І зараз пояснимо чому: на них також тиснули різноманітні гочі, вимагаючи не фінансувати своїми коштами з реклами діяльність опозиційного сайту. Щоб не піддавати можливим загрозам рекламодавців, які симпатизують нашому ресурсу та зацікавленні у співпраці, ми переадресовуємо їх в гугл )) Чому? Нинішнім владоможцям при порошенківському кориті теж не дають спокою джерела прибутку інтернет-газети “Про все”. Та й замасковані у вишиванках патріоти-дерибанщики імені святого тягнибакса також поширюють різноманітні домисли.

Одним з співавторів сайту є журналіст Борис Машлянка. Чоловік це не приховує. Більше того, навіть пишається, що має честь очолювати творчу складову колективу. За останні роки яких лише вигадок, побрехеньок не поширювали зливні бачки “ображених” корупціонерів на сайт “Про все”. Нікчемні злодії почали переходити на особисті образи, зводити наклепи на його сім’ю. Причина банальна – критика сайту “Про все” настільки дошкульна, що “ображені” починають шукати “хоть щось”. Саме так переповідають колеги-журналісти до них звертаються проханнями різноманітні “ображені діячі” нарити на непідконтрольний сайт. Деякі з цих журналістів є нашими багаторічними авторами )))

Як українських заробітчан за кордоном хочуть змусити платити ще раз податок Україні, так і за отримані прибутки від реклами в google та youtube журналісти інтернет-газети “Про все” нібито мають платити податки. Насправді, отримані прибутки від співпраці з світовими гігантами оподатковуються в США. Для чого платити двічі? Виправдати провальну політику українських урядів, які загнали за кордон мільйони українців?

Левова частка наших надходжень саме від показу оголошень  google.com/adsense.

І чим більше розголосу отримує публікація, тим більші надходження за перегляд рекламних банерів отримує наш сайт. Окрема стаття прибутку – кліки на банери. Аналогічна ситуація з youtube. Далі алгоритм зрозумілий: якщо публікація цікава читачам, вони вони згідні зі змістом викладеного і тому поширюють статтю, відповідно більше їхніх друзів, колег бачать сторінку з рекламними банерами сайту “Про все”. І реклама там за інтересами людини, яка переглядає сторінку. Тому дуже багато наших читачів присилають відгуки, що у нас рекламуються потрібні їм речі.

Звісно, можна взяти кошти і сотні тисяч читачів крутити місяць якусь політичну рекламу, піар якогось магазину чи стоматологічної клініки. Проте, на скільки ефективною буде ця рекламна кампанія? Що скажуть читачі, які змушені дивитись це постійно?

Загалом на наші сторінки і групи у соціальних мережах підписані понад 110 тисяч читачів:

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com

https://www.facebook.com

https://www.youtube.com

https://twitter.com

Рецепт успішної роботи простий: пишете цікаво і зрозуміло правдиві речі і отримуєте за це прибуток від американських компаній, на які не можуть вплинути ні тернопільські, ні українські корупціонери.

Окреме спасибі хочемо сказати нашим доброчинцям, які жертвують на роботу сайту суми, які вважають за потрібне. Самодостатні люди вже давно розуміють, що жертвуючи кілька гривень – отримуєш якісну і достовірну інформацію. Ми дякуємо нашим жертводавцям за підтримку.

 

 

Що набалакав Гройсман на Тернопільщині

Трагедія на Гусятинщині: жінка наклала на себе руки, чоловіка з порізаним передпліччям вдалося врятувати