У Тернополі суд визнав, що поліція діє в інтересах будівельника в парку Національного Відродження

Поділитися


Вчора у Тернопільському міськрайонному суді відбулось засідання у справі Олега Синовця, якого затримала поліція за “злісну непокору”. Інтернет-газета “Про все” повідомляла про цю історію підігрування керівництва поліції Тернополя забудівнику в парку Національного Відродження.

На щастя, суддя Мостецька, після кількагодинного розгляду справи, дійшла висновку, що Олег Синовець не порушував закон. Логічно, що “реформована” поліція Авакова зганьбилась у Тернополі і за такі довільні трактування закону заступником начальника Тернопільського відділу поліції Андрієм Фірманом мають бути прийняті керівником поліції Тернопільщини Олександром Богомолом  відповідні оргвисновки. Адже поки тривало судове засідання у парку Національного Відродження, забудівник знищив дорожній знак, який забороняє в’їзд до зеленої зони, намагався протягти дві бетономішалки…  Одна з них таки заляла бетон. До чого це ми? Організатори незаконного будівництва у парку точно знали, що у цей час весь громадський актив буде в суді підтримувати Олега. А завдяки кому всі були в суді? Спасибі новій ЧЕСНІЙ реформованій поліції


У ході судового засідання був заслуханий свідок у цій справі та переглянуто відео, яке зняли у той час поліція та свідок.




Як влада грається в українськість

Продавець спіймала крадія на гарячому