Вбити громадський рух Тернополя – завдання для правоохоронних органів

Поділитися


Затримання громадських активістів та протоколи щодо вчинення хуліганства – лише початок, тепер система авакяна вдалась до нових методів – обшуки домівок активних громадян!!!

Дійсно, кому сподобається прокидатись через візит слідчо-оперативної групи з ухвалою в руках, в якій зазначено дозвіл на проведення обшуку.

Саме так нещодавно розпочався ранок одного із активістів: слідчо-оперативна група, увірвавшись в приватне помешкання, повідомила, що правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що активіст зберігає вогнепальну зброю та вибухівку без відповідного дозволу. В результаті обшуку було вилучено (увага!) стартовий (шумовий) та страйкбольний пістолети.

Із позначенням «предмет, схожий на вогнепальну зброю», вилучені об’єкти були передані на експертизу до Тернопільського НДЕКЦ (Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр), яка, до слова, вважається зовсім не дешевою процедурою, а оплачують її з бюджетних коштів (тому, шановна громадо міста, саме ми будемо оплачувати цей недолугий цирк).

З таким підходом працівники слідчо-оперативної групи могли сміливо вилучити й дитячі пістолети, герметично упакувавши їх в пакети, приклеїти наліпку «предмет, схожий на вогнепальну зброю» та зі щирим відчуттям виконаного обов’язку й попередження теракту, повідомити населення про свої неймовірні досягнення у сфері забезпечення громадського порядку.

Цікаво, що передували даному обшуку кілька подій, учасниками яких були активісти: акції проти котелень на торфі, під міською радою та акції проти анархічної забудови міста, зокрема, проти забудови Парку Національного відродження.

Ну що, дорогі спеціалісти-правоохоронці, залякати громадський рух міста спробували – не вийшло, продовжувати далі – НЕ РЕКОМЕНДОВАНО.

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

Продавець спіймала крадія на гарячому

Урочиста хода у вишиванках до Дня героїв у Тернополі розпочнеться від совдепівського символу