Виправдовується той, хто відчуває за собою вину

Поділитися

6 травня в м. Кременець, побратими зниклого Віталія Коника проводили пошуково-інформаційні роботи, розклеюючи плакати із зображенням зниклого побратима.
У свою чергу, Олексій Ковальчук, озброївшись ведмежими послугами приближених підлабузників, на підконтрольних ресурсах, розмістив жалюгідно-брехливе виправдання, де вказує що “він не він і хата не його”, іншими словами: “на злодію шапка горить”.
І хоч ми не висловлювали прямих звинувачень мера ні у вбивстві Ващенка, ні у зникненні Коника, все ж він виправдовується.
Якщо наші дії наштовхують певних осіб на щиросердечні зізнання, то це на краще.
У ході пошуково-інформаційних робіт, до активістів під’їжджали невідомі особи і з брудною російською лайкою нападали, викрикуючи: “а што он вам сдєлал”.
Після того як основа частина правосекторівців покинула Кременець, місцевих активістів очікували “прислужники” під домом, закидаючи погрози.
Висновок: мабуть таки певні особи не можуть навчитися на попередніх помилках і проступках.
Ми ще повернемося в Кременець, щоб завершити роботу і будемо відстоювати честь, гідність і безпеку кожного побратима чи побратимської організації.

1. Здобудеш Українську державу, або загинеш у боротьбі за неї.

З цим гаслом ми неодноразово йшли на смерть в ім’я Бога та України.

Правий Сектор Тернопільщина

***

5 травня на засіданні керівників фракцій Кременецької міської ради міському голові Олексію Ковальчуку подарували… мотузку та мило.

Таким чином деякі депутати висловили своє обурення резонансними подіями, які відбуваються останнім часом у райцентрі, зокрема, щодо корупції у вищих владних кабінетах. А ще такий «дарунок» — виклик владі через дивне зникнення місцевого активіста «Правого сектора» Віталія Коника, якого розшукують уже третій день. Саме Віталій Коник відстоював справедливе розслідування і розгляд у суді справи міського голови Олексія Ковальчука щодо самовільного призначення посадовцем собі премій упродовж двох років у розмірі майже 100 тис. гривень. Зник Віталій Коник 3 травня, у день, коли мав відбутися суд над Олексієм Ковальчуком. Утім, судове засідання так і не відбулося, оскільки суддя Кременецького районного суду Галина Білосевич несподівано поїхала на семінар у Чернівці. А Віталій Коник безслідно зник…

«У нашому місті викрадають та вбивають активістів, які борються зі свавіллям у владі. У зв’язку з цим хочу вручити міському голові подарунок… Якщо міський голова не може навести порядок, то це — вихід… Я теж готовий написати заяву і піти з міської ради, якщо буде продовжуватися таке свавілля», — звернувся до міського голови Кременця депутат та громадський активіст Олександр Гринюк, повідомляє nova.te.ua

 

 

Неприємний штрих про фестиваль “Ї”

Відчуйте справжнє задоволення з Таїланду у салоні тайського масажу “Orient SPA”!